Użytkownik :(. Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Imię: Konrad Wiek: 14 Doświadczenie: Trenowałem i oglądam dużo gal MMA Dlaczego chcesz zostać typerem?: Sam puszczam kupony na walki, więc mogę pomóc ? Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?:Mogę typować Polskie gale MMA :Babilon, Fen, Ksw jak i zagraniczne Aca i gale UFC, ale tylko z Polakami na karcie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Zapomniałeś o najważniejszej, najbardziej prestiżowej gali jaką jest fame MMA dlatego jestem na nie! A tak serio to czemu nie, jak chcesz to Ci oddam ten dział. + Chęci. + Aktywny na forum. + Typerów nigdy dosyć. Tylko doświadczenie na stanowisku typera dość niejasne. xD 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Podanie zostaje odrzucone, znikoma aktywność na forum. Przychodzisz po jakimś czasie, piszesz dwa posty, podanie i tyle cię widzieli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi