Użytkownik∙ Flay Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 IP serwera: 145.239.236.14:27195 Mod: PaintBall + CoD Mod 301lvl Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.14:27195 Wiek Właściciela: @Flay 17 | @Bl@ck 16 Hosting: pukawka.pl Sloty: 13 Dlaczego akurat my?: Cześć wszystkim! Chciałbym opisać pare spraw dot. tego serwera. Po sukcesie z JailBreak'iem - Ja i @Bl@ck postanowiliśmy zbudować kolejny serwer tym razem PaintBall... Serwer jest jak widać nowy, z małą reklamą oraz z nową paczką. Chcielibyśmy dołączyć z kolejnym serwerem na tą sieć i rozwijać nowy serwer jak i wspomóc w rozwoju sieci. Zaczynając od paczki moda oraz całokształtu rozgrywki - tak wiemy, jest dużo elementów, które chcemy zmienić i zmienimy. Serwer będzie bardzo często edytowany, lecz chcielibyśmy dołączyć od razu na sieć, żeby później nie martwić się o to, a w znacznym stopniu zająć się serwerem. Klasy i perki będą oczywiście nowe, a cały mod przerobiony tak, aby najlepiej się grało. Na dniach będzie coraz lepsza reklama, co oczywiście wiąże się z większą ilością graczy oraz slotów. Wszelkie propozycje od gracza związane z serwerem - będą jako pierwsze brane pod uwagę. Pozdrawiamy Flay & Bl@ck ! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Jestem na tak. + Ogarnięte chłopaki. + Nowy mod na sieci. + Dobry hosting. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 +wiek właścicieli +hosting +mod Mój głos na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 +wiek +hosting +mod +znają się Na TAK Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Macie tutaj już jeden dobry serwer Nowy mod dla sieci,nowa zabawa. Wymagania są. Pewnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 +Wiek właścicieli. +Nowy mod. +Macie już swój serwer na tej sieci więc kolejny też się przyda. +Wymagania. +Znają się. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Na Tak Sa już z nami długo, i nie było problemu z nimi +wiek +hosting +brak serwera paintball 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Na tak +wiek +nowy tryb +hosting 1 Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 JESTEM NA TAK! + nowy mod +znani wlasciciele +serwer jailbreak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 16 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jak najbardziej na TAK. - Macie już swój serwer na sieci, - Nowy serwer, a trochę osób się już przewinęło, - Paintballa w połączeniu z Codem jeszcze nie widziałem. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. @Milka. go tabelka @Dusia go działy i uprawnienia @Sh1zO go bannerek 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi