Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Dodanie listy serwerów, MYSQL.

Bl@ck

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, przychodzę do was z propozycją dodania na serwery które są na tej sieci (które oczywiście tego chcą) listy naszych serwerów w menu. Tą listą zrobiłem dzisiaj sam, ma ona wsparcie mysql, czyli potrzebna jest baza danych która będzie przechowywać IP serwera oraz jego skróconą nazwe (jak jest długa to źle wygląda w menu). 

Menu będzie wyglądać tak:

http://pokazywarka.pl/sn1fct/

(Niestety nie moge stawić w bbcode)

Po wybraniu danego serwera łączy z nim automatycznie działa dla NONSTEAM/STEAM.

A w bazie danych wygląda to tak:

http://pokazywarka.pl/zoo3dq/

(Niestety nie moge stawić w bbcode)

Chciałbym żeby coś takiego znalazło się na większości serwerów, ponieważ ułatwi to przemieszczanie się dla gracza między serwerami naszej sieci i ułatwi to troche nabicie graczy serwerom które nie posiadają dużej reklamy na chociaż większą aktywność.

Właściciel serwerów będą mieli samo .amxx, dla właściciel sieci mogę dać .sma żeby zobaczył, że nie ma tam żadnego syfu. Wracając do tematu z bazą danych, można zrobić darmową, ale najpewniej właściciele mają może troche miejsca na te dane. Dodam jeszcze, że właśnie jak zrobiłem wsparcie dla mysql będzie identyczne menu widoczne na wszystkich serwerach z zainstalowanym tym pluginem. Modyfikacje byłaby ulepszana, jeżeli zostanie zaakceptowana. Plugin posiada licencje na nazwe sieci: StrefaSkilla.pl

Mam nadzieję, że propozycja się spodobała.

Pozdrawiam Bl@ck

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Niepotrzebne moim zdaniem, jeśli ktoś chce się szybko łączyć między serwerami to mogę przerobić GUI co umożliwi jednym kliknięciem zmianę serwera. 

K🧑💞 J👶💞

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]