Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Nick podejrzanego: karon SteamID / IP: STEAM_0:0:160893160 Data i godzina: dzisiaj Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://megawrzuta.pl/download/ae7ab6dc8763ad8b68e91821215b2051.html Rozpisanie Dowodów: 8:30 celownik caly czas leci na model 8:52 psilencik 9:20 psilent + rcs https://gyazo.com/96c989b88641fd49223da6cd63c7356e 10:26 za szybko + rcs 11:46 szejki 12:04 skacze ten celownik za modelem 12:11 rcs 12:19 dopiero przy strzale celownik polecial na model 12:38 AHAHHAH kolezka sie gubi bo nie wie czy widac modele czy nie (pewnie colored models albo esp) Coś od siebie: pzdro pal sie dalej na tych legitach Edytowane 17 Września 2019 przez smajli´'^ 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 8:30 gosciu stal ciagle w miejscu, to co to za filozofia, zebym celownika nie mial na nim? XDD jeszcze gdzie pestkami strzelalem, niezle niezle 8:52 normal hit na zwyklej predkosci, przypominam jeszcze, ze po pierwszej pestce z ak kula leci obok celownika xdxd 9:20 normal kask XDD oczywiscie na 1/4 obejrzane, bo inaczej sie nie da, gdzie kazdy kask na 1/4 wyglada jak psilent 10:26 - nic nie widze, bo dostalem mleko, a z racji, ze na serwie jest antyflash, to wystarczy, ze od swojego dostane i flesz sie usuwa 12:04 gdzie Ci tu chlopie celownik skacze 12:11 gdzie ty tu masz rcs XD 12:19 flick XD 12:38 nic nawet nie widzialem przez tego smoke nie no, pale sie jak karuzel normalnie XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 17 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) widac ze pewny siebie chlopak XDD https://megawrzuta.pl/download/ca8aaba2d6076f60897fc57f4fcd1f0b.html drugie demko 7:28 nie byl nawet na modelu http://prntscr.com/p7dazv 11:32 znowu nie bylo na modelu https://prnt.sc/p7dd18 11:57 ^^^^ http://prntscr.com/p7ddn5 14:03 tego silenta zmniejsz http://prntscr.com/p7df2m 15:32 x d http://prntscr.com/p7dg6i 16:36 jakim prawem ten drugi gosciu dostal?XD http://prntscr.com/p7dh0n 16:53 http://prntscr.com/p7dhkx tak tak a o recoilu to nawet nie wspominam XDDDDD pozdrawiam Edytowane 17 Września 2019 przez smajli´'^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 [GŁÓWNE DEMO] 8:09:72 - silent + aimbot 8:34:60 - silent / 2 trafienia a celownik nawet nie przeszedł na model. 8:51:74 - silent 9:19 - silent (na filmiku smajliego widać, tak to trudno podawać dokładny czas) 10:25:51 - silent + aimbot/ 2 strzały obok głowy. 11:45:96 - aimbot (nienaturalny recoil) 12:03:20 - silent (nie wiem czy to on strzelił, ciężko stwierdzić) 12:10:60 - silent + aimbot ( widać nienaturalny recoil z aimbota) 12:18:60 - przeskok + aimbot (nienaturalny recoil) 12:37:77 - przeskok albo flick (ciężko stwierdzić) 16:14:58 - silent + aimbot (jak dla mnie spalone ale może ktoś powie że flick :D) 16:22:35 - przeskok (idealnie w tempo w głowe "flick") Jakie flicki gościu najpierw ubija silent a potem aimbot idzie na głowę, parę akcji możesz tak przekłamać ale niektóre są obv. 8:09:72 (dokładny czas) - strzał daleko obok modelu i to też nie jest flick, model padł celownik nie poszedł na głowe a potem przesunąłem celownik i oddałeś pare strzałów. 8:34 - prędkość 1/4 i zatrzymywanie co strzał widać dobrze te twoje flicki, wszedł 1 strzał znikąd i drugi to samo dopiero potem celownik zaczął się zbliżać do modelu i rudna się zakończyła. Oczywiście wolisz żeby tylko oglądali w normalnym tempie wtedy nie będzie widać aimbota i silenta. 8:51.77(dokładny czas)- dokładnie widać że strzał by obok głowy, głowa wpadła a celownik nie zachował się tak jak powinien przy flicku. [Czyli od razu po strzale przemieszcza się równo na głowe, a ty przesunąłeś celownik na głowę i dałeś parę strzałów] 9:19 - Flick jest gdy oddając strzał w opoznieniu celownik wędruje na głowę a w tej akcji, aimbot Ci przeskakuje do modelu a potem łapie silent, zresztą jak w każdej akcji [prawie]. 10:25:53(dokładny czas pierwszego strzału) - Trafienie znikąd, 10:25:67 drugi strzał również koło głowy. To też nie były flicki po padnięciu modelu oddałeś bursta. 11:45.96 (dokładny czas) - trafienie znikąd i to nie był flick bo nie zakończył się na głowie tylko koło głowy, potem oddałeś full auto w prędkości 1/4 wszedł każdy strzał w TO SAMO miejsce bez kontroli rozrzutu (jak nie umiesz ustawić rcsa to nie baw się aimbotem) w normalnym tempie widać full auto. 12:03 - Możliwe, trzeba by zobaczyć hltv ale sie nie oplaca bo sie spaliles. 12:10.66 (dokładny czas) - Pierwszy strzał daleko obok modelu ale wszedł ( o dziwo ) a potem pokaz zle ustawionego aimbota [widać od razu że to aimbot zle ustawiony celownik skacze góra-dół, tak się nie strzela sprayi ani full auto] (Dopiero gdy model padł ściągnąłeś celownik w dół.) 12:18.57 (przeskok) - [nie piernicz o filckach ani o refleksie] o aimbocie nic nie będę mówił bo chyba go niepełnosprawny robił, w 1/4 widać jakby strzelał pestkami ale za to w tempie 1/2 i 1 wygląda to jak full auto. - nie jestem tego pewien akurat bo pare osób strzelało dodatkowo ale przy wcześniejszej akcji widać działanie aimbota. 12:37 - co ty za bajki opowiadasz widać dokładnie przeskok [nie flick] a potem full auto przy użyciu aimbota. 16:04:58 (dokładny czas pierwszego strzału) [silent] - ciężko to wypatrzyć, chyba że @smajli´'^ wrzuci filmik z programu, celownik po strzale nie zachowuje się jak byś strzelił flicka, bo nie zatrzymał się na głowie 'tępo'. 16:22.36 (dokładny czas przeskoku) - trafiasz przeciwnika [tutaj tylko pytanie gdzie? bo pocisk poleciał obok głowy a model oberwał] o filcku nie ma mowy bo celownik po strzale nie zatrzymał się na modelu tylko obok. Tyle z odpowiedzi na kontr rozpiskę. Palisz się na aimbocie i silencie [bardzo zle skonfigurowanym] [Demo2] 7:31:30 (dokładny czas pierwszego strzału) - Pierwszy strzał znikąd (gdzie celownik a gdzie model) gdyby to był flick to by celownik znalazł się na modelu. Drugi strzał też obok głowy (czyli wyklucza to możliwość przy pierwszym strzale flicku) 7:31:41 (Drugi strzał, który też był obok głowy dopiero po tych dwóch "flickach" na raz celownik jest kierowany na model. 11:28 - Słabo to widać ale coś za dużo Ci w jedno miejsce poleciało kul. Dla mnie to robota tego smiesznego aimbota. Potem drugi frag 11:30.68 (dokładny czas strzału) Gdzie celownik a gdzie głowa. O flicku nie ma mowy bo po pierwszym strzale model padł, celownik nie zdążył zajść na głowę a potem od razu oddałeś parę strzałów. 11:57 - pierwszy strzał na gali, wątpie że tym razem by Ci siadł ten Twoj "flick", drugi strzał w 11:59:24 ( dokładny czas oddania strzału) - nie dość że koło głowy to znowu o filcku nie można mówić bo oddałeś od razu parę inny strzałow ( FLICK JEST PRZY ONE TAPIE) Pomijająć fizykę gry że strafując z kałachem dodatkowo jeszcze przed wyjściem duckąłeś i jakimś cudem wpadła głowa gdzie celownik jest na pół mapy) 14:02:74 (dokładny czas oddania strzału) - Nie zdążył Ci się celownik zbiegnąć na tyle by strzelić precyzyjnie to raz, dwa że znowu to nie był flick po pierwszym strzale jak to u Ciebie w setach bywa [silent] drugie lecą gdzieś koło głowy, albo sam korygujesz celownik albo robi to za Ciebie aimbot. 15:32:18 (dokładny czas strzału) - Pierwszy strzał bez niespodzianki [silent] potem od razu wystrzelileś kolejny pocisk (nie był nawet koło głowy) dopiero po 3 pocisku celownik był koło głowy. [ale model już dawno leżał] 16:33:06 (dokładny czas strzału) - znowu obok modelu (widać jak pocisk leci w to samo miejsce co poprzedni) ale model obrywa głowę za 81 czy coś w tym stylu, ale celownik znowu nie poszedł na miejsce głowy jak by to miało być gdyby to był 'flick' poza tym nie da się od razu po flicku oddać tak szybko bursta/full auto. 16:34 - Chodzi o te 2 kille w górnym, znowu widać tutaj "kontrole" aimbota czyli strzały góra-dół (nie możliwe dla człowieka żeby to dobrze robić) i padają hedami. Normalny recoil umiejętnie zrobiony ( bo tak sie nie da jak twój aimbot robi) leci w dół a potem bok. 16:38:23 (dokładny czas strzalu) - Pierwszy strzał zabija (silent), nie ma szans na flicka z powodu ze wystrzelił bursta/full auto (celownik nawet nie znalazł się na głowie) 16:51:77 (dokładny czas oddania pierwszego strzału) - nie ma możliwości na 'flick' po strzale celownik nie znalazł się na głowie a nawet więcej od razu zaczął strzelać full auto w gościa obok. (pomińmy już ten recoil aimowy zle ustawiony) Bonus: 17:33:26 (dokładny czas strzału) - Nie wiem po cholerę to piszę jakby było mało, strzał [silent] nie ma szans na flicka od razu zaczął strzelać fullauto, celownik ani przez chwile nie byl na głowie. 17:36:10 (dokładny czas strzału) - To samo co wyżej daleko od głowy, [nie wiem co to za hax tak to bym powiedział co zmienić a tak to nie poradzę.] obok modelu nie ma szans na flicka, tradycyjnie strzelił full auto. Wcześniej miałem napisać że zauważyłem że grał on/off, bo czasami "zapominał" sciągnąć celownik przy sprayu i poleciała w góre po ścianie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 8:09 flick, polecam obejrzec na normalnej predkosci, a nie cale zycie 1/4 8:34 celownik jest na modelu, ale okej 8:51 znowu flick 9:19 tez flick 10:25 tak samo flickkk, + recoil 11:45 co tu jest nienaturalnego, zwykle pestki XD 12:03 nie ja strzelilem 12:10 tez nie widze co tu jest nienaturalnego 12:18 refleks, zwykle pestki 12:37 myslalem, ze dobijaja juz gale, dlatego taki szybki flick 16:04 flick 16:22 co to za filozofia zrobic flicka na kask z takiej odleglosci? XD drugie demo 7:28 bylem na modelu, zreszta, flick ofc demo na 1/4 ogladane cale zycie 11:32 tez bylem na modelu, wystarczy sie przyjrzec 11:57 to samo co wyzej 14:03 normalny hit 15:32 tez flick 16:38 pod koniec recoil poszedl na prawo, dlatego dostal w kask, zreszta widac po sladach na scianie XD 16:53 co tu jest spalonego?DXDDd rozpisuj mnie dalej 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 UWAGA: Z dniem dzisiejszym ujawniam wyniki mojego śledztwa dotyczącego użytkownika @karon ;^^. Jak się okazało użytkownik @smajli´'^ nagrywając demo 'pov' - (point of view) używał prawdopodobnie złej komendy (nie podam jej tutaj żeby nie przyszło wam do głowy robić to samo) Nie zmienia to faktu że gracz @karon ;^^ i tak był odpalony, tutaj załączam demo hltv wraz z rozpiską. https://www89.zippyshare.com/v/xLCw6m9v/file.html 01:57 - aimowa kontrola modelu, wnosząc po pierwszym strzale który przeskoczył w środek modelu. b+/- 02:04 - trigger, widać że samo wystrzeliło gdy namierzył model. (tak akcji będzie więcej i bardziej oczywistych) b+ 02:14 - aimowa kontrola modelu, ciężko jest mi do udowodnić wam równie dobrze mógł być to przypadek. b+/- 02:30 - trigger, widać że czeka aż trigger sam wystrzeli (takich akcji będzie większość w rozpisce) b+ 03:17 - trigger, znowu trigger nie wystrzelił (prawdopodobnie za szybko zabrał celownik) b+ 03:59 - trigger, znowu nie wiem na co czekał dopiero po namierzeniu hitoboxa głowa wystrzelil trigger. b+ 05:08 - aimowa kontrola modelu, to już jest mało możliwe utrzymać tak celownik z recoilem na spadający model. b+ 08:47 - aimowa kontrola modelu, co strzał przeskok bliżej modelu. b+ 16:10 - trigger, wątpie że to skill albo przypadek. Za dużo przypadku w całym demku. b+ 17:29 - trigger, znowu czeka aż trigger sam wystrzeli. b+ 18:11 - trigger, kolejny raz pokazuję że sam nie umie strzelać a czeka na reakcje triggera. b+ 19:05 - trigger, eh znowu trigger nie chciał złapać głowy i strzelić. b+ Podsumowanie: Widać tutaj oczywisty triggerbot ustawiony na głowę, doprowadzający do kuriozalnych sytuacji pokazujących że @karon ;^^ w ogóle zapomniał jak się strzela (dla przypomnienia domyślnie to 'LPM' [lewy przycisk myszy]. Jednak z tym aimbotem bym się wstrzymał, jest cień możliwości że gracz potrafi ogarnąć recoil. Jednym słowem: #Spalony. @Eryk @Smuszinio Czekam na wasze zdanie ale wątpię że dacie rade inaczej wytłumaczyć akcje z triggerbotem, niemniej liczę na szybką odpowiedz. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 ups, mam errora i nie tylko ja @Sh1zO tez probuj dalej 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 1:56/:1:57-Wychyliłeś bardzo dziwne z racji, że miałeś swojego c'ta na gali wcelowanego na tt, a kierowałeś się tam, gdzie był przeciwnik, którego zabiłeś, strzały oddawane w środek modelu. Akcja jest mieszana b+/- bardziej pod b-.2:04- Przeszkadza nam ta ściana i to bardzo, lecz pierwszy strzał był oddany obok głowy,a był minimalny przeskok,+ dobry ruch myszką, oby nie było to widoczne. b+2:14- bardzo dziwna sytuacja z racji tego, że nie było nic podejrzanego oprócz tego, że strzały były kierowane normalnie, lecz przeskok minimalny był na głowę. b+/- bardziej pod b-.2:30-Wychylałeś,chciałeś podejść, ale czy aby na pewno nic ci nie zablokowało strzałów ?3:17- Ta sama sytuacja co z 2:30.3:59- Wychylenie, strzał po dwóch sekundach, ciężko,ciężko, samostrzały nie działają.5:08-Gdy model spadał strzały były oddawane, lecz nie szły równo z nim, tylko nad nim, przeskoki. idące za modelem. b+8:47- Tak jak wspomniał co strzał blizej modelu, lecz ja tu nic specjalnego nie widzę, oprócz ruchu celownika idącego za modelem. b+/- bliżej b-16:10- Za trzecim strzałem, celownik znalazł model, i hedzika. +b - Bardziej mnie zastanawia niż ten strzał, te ustawianie celownika wraz z idącym modelem, ruszanie nim,i ułożenie pod głowę.17:29- Z doświadczenia i sprawdzania sam wiem, że przycinki są na tym uproszczeniu do gry,lecz nie strzelił sam,znów zacinka była,reakcja po 2sekundach strzały. b+19:05- Pierwsza reakcja, gdy widzisz przeciwnika? Czekasz aż nacelujesz na głowę i będzie stał bez ruchu i strzelisz?Czy strzelasz z automatu układając celownik pod głowę. Powiem tak demko jest dziwne do analizy z tej perspektywy, że dużo jest czasówek, lecz nie wszystkie są takie jakie powinny być, wydaje mi się, że tutaj przydałoby się na ciebie nie jedno demko, lecz dwa, trzy i to z bardziej konkretnych akcji. Dodam sam od siebie fakt, że niektóre akcje wydają się b+/-,lecz to nie zmienia faktu, iż twój celownik był bardzo dziwno położony, nie poruszał się naturalnie, minimalne przeskoki, które nie są widoczne na pierwszy rzut oka, wiadomo oglądając swoje demko, można dużo wynieść z tego, i po obejrzeniu go upierać się o coś co może być fałszerstwem z akcjami, i się bronić, dodając do tego swoje rozpiski. Dobrze skonfigurowane rzeczy, ale mniej widoczne dla zwykłych graczy, oglądając kilka razy te same akcje możemy wywnioskować to,że akcje b+ są nie naturalne. Moim zdaniem gracz posiada akcję które są fartowne,nie naturalne,lecz też takie który są b+ i to konkretnie, podchodzące pod przeskoki celowników oraz tiggera,które są ukazane na demku. @Zmiksowany Chciałbym, żebyś podbił decyzją moją oraz drugiego członka ubt, i dał ostateczne ukazanie werdyktu co do karona. Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 nie moge edytowac posta, wiec tak rozpiske zaraz swoja dodam ale jak chcecie, to moge dac swojego pova z wczoraj (tak gralem na duzym pingu, ale ponad 90% fragow, byla na normalnym pingu) @ANTI-CHEATER @Eryk Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) 1:57 slychac kroki w dolnym, a co do przeskoku na kask, prawie w kazdym meczu tak robie, jest juz to po prostu wycwiczone z go i innych fpsow, ale i tak bedzie, ze b+ do tego gosciu kuca i daje centralnie fullauto na mnie, to mam pestkowac mu w kask? naturalna reakcja, ze daje fullauto w cialo 2:04 pamietam ta sytuacje, mialem mleko i strzelalem jak leci 2:14 flick eks di 2:30 zimne rece wtedy mialem, tak wiem, nie jest to wymowka, ale duzo ludzi wie o tym, ze jak sie ma zimne rece to trudno sie klika. Szczegolnie, ze moja myszka jest bardzo czula i uzywam minimalnej sily, zeby kliknac 3:17 z tego co pamietam, to tez mialem mleko i wolalem sie upewnic, czy na pewno dobrze mam celownik lel 3:59 celownik nie byl na modelu nawet, dopiero jak byl to strzelilem z normalna reakcja u mnie o ile chodzi wam o to, jak dopiero wychylilem 5:09 szczerze, to serio nie widze tu przeskoku na glowe, tylko jakis kilometr od niej, albo ja jestem slepy 8:47 korekcja celownika 16:10 sam nie wiem szczerze jak to trafilem, byl to fart, ale dla was bedzie piec, myslcie jak uwazacie 17:29 duzo osob ktore gra pestkami, chociazby taki dejman ma takie same reakcje jak ja, korekcja celownika zeby na pewno trafic w kask i tez byl to zwykly refleks 19:05 mam modele z hltv, w sensie bez animacji wyjmowania i nie wiem czesto, czy moge strzelac czy nie + teraz wiekszosc triggerow jakie sa, chociazby w nowszych leisach etc, nie zacina sie, tylko z automatu jak celownik jest na modelu, od razu leci strzal i tez z tego co pamietam, zalezalo to od ustawien triggera Edytowane 23 Września 2019 przez karon ;^^ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 23 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Demko k1: 1:57 -> pierwszy strzał może kapke dziwny, ale wydaje się klir;p 2:30 -> dlaczego nie strzelasz?:D na oklaski czekasz czy jak? +b 3:17 -> jak na tak skillowego (kappa) gracza zastanawia mnie ten natychmiastowy brak reakcji na enemy tylko dopiero po dokładnym namierzeniu oddajesz strzał;v (chyba, że tylko mi się tak wydaje, że tam troszkę jakoś poczekałeś na wspomaganie kappa) 3:59 -> -/+b 5:08 -> jakiś pojebany przeskok tu jest;v elUwa 8:47 -> ne wem ne wem, wydaje się, że zwykłe strzały, ale w dzieisjszych czasach to chooy Wam tam wie 16:10 -> też takie -/+b 17:29 -> tak jak kolega gdzieś wyżej napisał "znowu czeka aż trigger sam wystrzeli" ;v 18:11 -> dalej to wygląda na czekanie aż wspomagacz zrobi swoje;v 19:05 -> to co wyżej;v Nie wiem nie wiem, nie podoba mi się Twoja gra i tyle w temacie;v Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Jednogłośnie członkowie UBT orzekli Cię winnym panie @karon ;^^ grania na "triggerbocie" Powodzenia gdzie indziej. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi