Użytkownik asdfda Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Nick z CS: asdfas Admin banujący: fley Serwer: jb Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji: no co mam powiedzieć, kolega myśli ze wszystko może, powod mowi sam za siebie. Jak sie on znalazl tak wysoko XDD Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): ni maWycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Flay ;) [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'elo' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:4732770' [AMXBans] Twoje IP: '83.25.133.161' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 @Flay ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Król Julian Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Kolego robiłeś takie Massfk że szkoda gadać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Widzę, że jako właściciel własnego serwera myliłem się co do tego, że mogę na nim wszystko. W skrócie "XD". Temat do zamknięcia, beka z fleja (XD). A tak serio - gdybyś nie robił fk z kolegą tzn. zamknięte cele i zabijanie bez powodu to bym nie dawał perma. Takiego zachowania nienawidzę i dla osób, które w owy sposób niszczą innym grę - perm to dla mnie za mało. ;) 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi