Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Menedżer przyszedł na imprezę służbową z żoną i dosłownie wpadł na uroczą blondynkę, swoją kochankę. Jedynie przez chwilę zaskoczony, szybko przejął inicjatywę i próbuje przedstawić blondynkę swojej żonie: - Kochanie, chcę przedstawić moją koleżankę, pracujemy w tym samym dziale... - Och, mój mąż dużo mówi o tobie i często! - Tak? - odpowiedziała zaskoczona blondynka. - No cóż, masz takie interesujące i rzadkie imię... Czekaj, moment... A, już mam, "Delegacja''! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Facet chyba też blondyn.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 20 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi