Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Witam, znalazłem błąd, a mianowicie chodzi o to, że albo nie nabija mi czasu, albo go zabiera wcześniej miałem 19d 19h tzn o godzinie 14,a teraz jest godzina 19:26, a cały ten czas byłem na forum, i to już się nie pierwszy raz pojawia u mnie,, a teraz mam 19d 17h 12m 52s dziwne, a powinien mieć 20dni 1h.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 20 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Musisz coś robić od zwykłego afczenia ci się nie nabije. Musisz coś robić to nabija aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @Trivor, @Dusia, @Kropka., @Sh1zO, @Radziuu Hmm kiedy to w końcu sprawdźcie / zrobicie.. TEMAT już leży ponad miesiąc... Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Aktualnie masz "Czas Online: 21d 17h 10m 32s " Moim zdaniem Ci się to dobrze nabija,,, jak afczysz na forum nie wbijasz w zadne tematy to sie wtedy nie nabija jak nic na forum nie robisz.. mogłes porobić ssy i wstawić tutaj żeby pokazać ze Ci się niby "cofa" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Powoli zaczynam się zastanawiać czy Ty nie masz 13 lat. Chciałbym Cię oficjalnie poinformować, że wykorzystywanie notatek do celów własnych jest zabronione, służą one natychmiastowej pomocy. Wszystko działa prawidłowo, nie ma żadnych ustępstw, ani użytkowników którzy mają bądź nie mają licznego czasu. Jeżeli pojawi się kolejny taki temat bez dowodów świadczących o pojawiającym się błędzie z wyraźnie widoczną datą i godziną - temat zostanie z góry zamknięty, a Ty ukarany ostrzeżeniem o wartości 1 za spam i bezsensowne treści mające na celu jedynie podniesienie ilości postów. Pozdrawiam, Radziuu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi