Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick:NoMercy. Wiek (dokładna data urodzenia): 22.02.2002 Parę słów o sobie:Jestem Heniek, interesuje się sportem oraz grafiką komputerową. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: 4h Czas online na forum: 20dni Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Dlatego, że już pełniłem te funkcje, i dlatego, że jest tylko jeden moderator czatu i myślę, że dam radę temu zadaniu! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 no chyba śnisz mój drogi nieeeeee - Dzieciak - staż - Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Według mnie nie nadajesz się na posadę moderatora SB. Potrzebujemy osób, które wiedza czego chcą i nie zrezygnują po miesiącu z danej rangi. Nie dawno dostałeś rangę Typera, pokaż ze zasługujesz na zaufanie i wykaż sie najpierw na tym stanowisku a potem startuj na kolejne. Niektóre twoje zachowanie pokazują, że jesteś całkowicie niedojrzały. Podsumowując jestem na NIE. - Dojrzałość - - Częste rezygnację - - Chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Również jestem na nie. - Zachowanie, - Podanie, "Napisz coś o sobie" "Jestem Heniek, interesuję się sportem i grafiką komputerową", na taką rangę tylko tyle napisałeś? Rozpisałbyś się bardziej. Najwidoczniej Ci nie zależy. - Tak jak kolega wyżej napisał, dojrzałość. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Chyba nie ma drugiej osoby na forum, która tak bardzo nie nadaje się na tę rangę jak Ty. - Jesteś strasznie dziecinny, większość twoich postów czy shoutów jest tak niedorzeczna jak piwo bezalkoholowe. - Sprawiasz wrażenie atencyjnego dziecka, które wszystkich zaczepia na czacie próbując rozpocząć jakąś konwersację, niestety często pozbawioną jakiegokolwiek sensu, byleby tylko być top1 piszących na czacie. - Twoja pisownia razi w oczy jak słońce o w pół do drugiej po południu, masz widoczne braki w gramatyce, interpunkcja niekiedy leży i kwiczy o pomstę do nieba. - Podanie napisane tak słabo, jak słaby jest sznurek od snopowiązałki. - Często rezygnujesz z pełnionych stanowisk, co świadczy o słomianym zapale, a ktoś taki jest nam niepotrzebny. 3 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 28 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Za szybko się poddajesz, spróbuj za jakiś czas... może wtedy się uda;p Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 28 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi