Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 21 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick: @Anka ツ Wiek (dokładna data urodzenia): 14.09.96r. Parę słów o sobie: Mam na imię Anka, 23 latka. Interesuję się piłką ręczną jak i rysowaniem. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Około 12h dziennie, może nawet i więcej. Na telefonie jestem aktywna bardzo długo. Czas online na forum: 4d Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Akceptuję. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Jestem spokojną, kulturalną i stanowczą osobą. Nie daje się szybko sprowokować. Jestem dość aktywną osobą na forum, co widać na SB. Lubię pomagać jak i również potrafię uspokoić niegrzecznych. Z łatwością dogaduje się z użytkownikami, więc myślę, że poradziłabym sobie na tym stanowisku. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Oczywiście że na TAK!! + WIEK +CZAS +W SUMUE CAŁYCZAS NA FORUM + BEZ KONFLIKTOWA Najlepsza kandydatka ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Sorry, ale na Nie +-aktywność +podanie 12h dziennie to czemu nie masz 20dni online?! XDDDD -SKŁADASZ podanie na urlopie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Tak - odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Aktywność + Wiek + Chęć pomocy + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) na TAK + Aktywność + Wiek + Podanie + Ładnie zadba o czat Niedługo nie zmieszczą ci się te rangi pod nickiem xdd Edytowane 21 Września 2019 przez V3lir 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bandituwer1337 Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na Tak + wiek + aktywna + wgl nie jest TOKSYCZNA heHEh Pozdrawiam x d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 +aktywność +miła +wiek +podanie Same plusy,jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na tak. + Wiek. + Aktywność. + Podanie. - Piszesz podanie na urlopie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 22 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 I Ty jesteś następną kandydatką która dostanie ode mnie TAK. Miałem przyjemność z Tobą porozmawiać i to nie raz, jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą, której takie stanowisko nie powinno sprawić trudności. Kobiety mają w sobie to coś, że lubią łagodzić konflikt (nie wiem dlaczego :v), a w dodatku jesteś bardzo często widziana na forumowym shutboxie. Posiadasz rangi admina na 2 serwerach, a więc widać, że się przykładasz do obowiązków wyrabiając normę admina w ciągu tygodnia. Pozdrówki i powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Osoba aktywna oraz humorystyczna. Wiek Chęci oraz to, że widać aktywność. Bezstronna Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Na tak Mila Kulturalna Wiek Ogarnięta 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Miałem się u Ciebie nie wypowiadać, ale jednak coś mnie skłoniło, że to zrobię. Zacznę od tego, że jestem na TAK. Dzisiaj popisaliśmy sobię troszkę na SB i wydajesz się ogarniętą osobą, miłą i pomocną, nawet i śmieszkowatą. Napisałaś ładne podanie, spełniasz wszystkie wymagania. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Jak dotąd jedyna sensowna kandydatura. + Aktywna na forum, non stop na czacie. + Miła i kulturalna. + Estetycznie i przekonująco napisane podanie. Jestem na tak. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś się do mnie, dostaniesz wszystkie potrzebne informacje. Podanie wstępnie przyjmuję, oczywiście okres próbny 2 tygodni 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi