Użytkownik Jakiś no name Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nick z CS: i co jeszcze? Admin banujący: 11 Serwer: AWP Data zdarzenia: 21.09.19 Opis sytuacji: Ban za niby silent... Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): http://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12892Wycinek bana z konsoli: http://pokazywarka.pl/3exe5x/ Na wstępie powiem, że nie jesteście pierwsi jeśli chodzi o udowodnienie jakichkolwiek wspomagaczy. Niestety nie mogłem się wypowiedzieć we wcześniejszym wątku odnośnie demka, więc spróbuję jeszcze raz tutaj: 3:29:69-Silencik - zwykły fast zoom w typa 3:53:66-Coś ci ten celownik nie nadążył za modelem/silencik - nie wiem gdzie tu jest nienadążenie, normalny kill typa który obiegał w ciało 4:18:16-Silencik/model a celownik - zwykły fast zoom w gościa 4:20:06-Silencik/model a celownik - to samo co wyżej... 5:11:61-Auto stop ?/ehh to naturalne zatrzymanie - tak to naturalny skok (jeśli w locie klikniesz przeciwną stronę wyskoku to szybciej opadasz na ziemię, co powoduję zmylenie przeciwnika i strzał, polecam poćwiczyć) 5:15:87-Silencik/gdzie tam ciało a celownik,przytoczę a gdzie niebo tam model - normalny wyskok, spr - włącz bez admin wh... 5:26:46-/Silencik - typ raszuje moją lewą stronę to co mam się patrzyć gdzieś indziej? Nic podejrzanego tutaj nie ma, tym bardziej jakieś silenty/pixel skoki czy Bóg wie jeszcze co można wymyślić. Niedowiarków zapraszam na szkolenie z zakresu strzelania, za parę dni będzie jeszcze lepiej, dopiero wracam po długiej przerwie. Proszę o ponowne rozpatrzenie i to najlepiej całego demka, bo spora część jeszcze umknęła wypowiedzi... Nie wiem co jeszcze może paść, więc od razu powiem żadne skrypty też nie istnieją i nigdy nie istniały w moim cfg. Samo słowo silent też jest mi obce domyślam się że jest to cheat związany z naprowadzaniem. Jak wyżej proszę o ponowne i ostatnie rozpatrzenie zanim stracę wiarę w ludzką inteligencję. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ja już się wypowiadałem, ewidentnie odpalony ale odpowiem ze szczegółami na kontr-rozpiskę. 03:29 - fast zoom jest szybszy niż to co pokazałeś tutaj, strzał i pocisk obok modelu. 03:53 - tutaj bardziej widoczne to co wyżej, nie ma tutaj możliwości flicka celownik i pocisk daleko obok modelu. Celownik w ogóle nie naszedł na model. 04:18 - Tak samo spalony strzał jak wyżej, dalej to był za wolny strzał na fast zooma. Znowu daleko obok modelu celownik oraz pocisk. 04:20 - Z dotychczasowych akcji to był 'fast zoom' ale również obok modelu i zalicza fraga. 05:11 - Oczywiście że można tak zrobić ale nie spadniesz tak równo a na pewno nie klikając w przeciwną stronę. Jedynie można było by coś podobnego zrobić z ALT'em. 5:15 - znowu obok modelu strzał i celownik, dopiero zmieniając na kose celownik nachodzi na model. 5:26 - nie odpowiadasz na rozpiskę tym, znowu strzał obok modelu i zalicza Ci fraga. Tak powinny wyglądać czyste fast zoomy : jak widać różnią się od twoich strzałów. Dla mnie ewidentnie #spalony ale jako że to drugie odwołanie proszę o wypowiedz szanowne UBT : @Eryk @Smuszinio i @Zmiksowany jako doświadczonego gracza. ______________________________________________________________________________________________ Uwaga: Sprawdziłem co się dzieje na serwerze [ONLY AWP] @Trivor i @lucky exit ツ i wydaje mi się że coś nie tak jest z cfg serwera, proszę o sprawdzenie tego. Większość graczy strzela obok modelu i zalicza im fraga. @nawias jak możesz to się wypowiedz na ten temat z powodu że to Ty zauważyłeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik nawias Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tak jak wyżej ujął to cziter,na serwerze dzieją się bardzo dziwne akcje jak i u mnie,a także u wszystkich graczy zauważyliśmy razem z cziterem ze strzelaja dosłownie kilometr od modelu przeciwnika a serwer zalicza im zabójstwo.Także na ten moment sprawdził bym config serwera. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Sprawdzcie teraz, dodatkowo antyaim nowy wgrałem z dustów, tylko nie wiem czy za bardzo sensitive nie wyczulony jak na AWP więc do sprawdzenia czy nie będzie ludzi za free banował Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jakiś no name Opublikowano 22 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @ANTI-CHEATER Różnica w strzałach jest taka, że film ma demko z hltv (inaczej to troszkę wygląda), po 2 film pokazuję typa który namierza oponentów i nieruchomo klika na nich (troche takie drewno). Każdy ma inny ping itp. daj mi kilka dni i w ogóle powiesz że mam celownik do awp bo nie będę włączał zooma... Co do serwera i ich klatek to nie wiem grałem na kilku serwerach wczoraj trafialność była podobna, więc wątpie że Wasze ustawienia coś zmieniły. Możecie jedynie dać wymuszenie interpu na min. 0.03. Popatrzyłbym natomiast ustawienia lotu, ponieważ wydaje mi się że szybciej zmienia się kierunek w locie co powoduje szybsze opadanie i strzał. Jeśli chodzi o wizualke co do moich fast zoomów poczytajcie u wujka google: bullet registry. Proszę o ub. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @Jakiś no name Nie gadaj bzdur, film jest povem bo jest nagrany na botach. Wiem co to bullet registry, jak masz zepsuty to wgraj fixa. [poza tym na pewno nie działałby cały czas na twoją korzyść] Okazało się ze serwer ma jakieś problemy z cfg i wszystkim zalicza dziwnie [ale i tak nie tak jak Tobie] więc pewnie dostaniesz UB ale Twoja sprawa na tym się nie skończy chyba że okaże się że to wszystko była wina serwera. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tym razem dostajesz UB,serwer tak jak wspominali miał problem z cfg i zaliczało jak zaliczało,zostało/zostanie to naprawione. Będziemy mieli cię na oku,tym razem UB Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi