Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Moderator SB] - Cisu.

Cisu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Cisu.

Parę słów o sobie:  Witam. Mam na imię Patryk. Mam 17 lat. Pochodzę z województwa podkarpackiego w okolicach Rzeszowa. Od pewnego czasu interesuje bardziej php, HTML'em i tymi innym pierdułkami. Uczę się tego od kiedy dostałem na mojej 2 sieci posadę J@, od tamtej pory coś we mnie wstąpiło, aby tego uczyć się więcej, po prostu polubiłem to. Pomyślałem sobie, że jak tego się wykuję, to będę mógł pomagać sieciom, przy budowie całej strony. Trzeba próbować wszystkiego dopóki jest się młodym, chęci mam do pracy, to czemu nie? Ale dobra przejdźmy do moich hobby. Moim hobbym zawsze było granie w piłkę nożną, od małego zawsze lubiłem biegać za tą okrągłą piłeczką i ją kopać do bramki. Ale jakiś miesiąc temu niestety musiałem zrezygnować z piłki, ponieważ dostałem kontuzji w kolano, w jednym z meczów strzeliło mi wiązadło i niestety od tamtej pory nie miałem piłki przy nodze, marzenia sportowce poszły w las, a ja zostałem z kontuzją. 

Ile czasu jesteś w stanie spędzać czasu na strefabox?: Hymmm, no trochę dużo. Nie wiem ile dokładnie, bo nie liczę czasu ile spędzam na forum. 

Czas online na forum?: 4h, ale to będzie rosło i rosło. 

Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox?: No oczywiście, że tak. Co to za moderator, który nie akceptuje regulaminów. 

Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcje?: Ponieważ jestem osobą doświadczoną, pomocną i chętną do poznawania nowych mordek na sieci. Może jestem tutaj 1 dzień, ale odwiedzałem Was wcześniej kilka razy, miałem zamiar przyjść tutaj wcześniej, ale coś mnie skłoniło, aby pójść gdzieś indziej. 

Dodam coś od siebie. 

Wiem, wiem. Pewnie powiecie, że jestem tutaj krótko, nikt mnie nie zna, nie spełniam wymagań, ale tutaj nie chodzi o to, czy mam to i to, tylko po prostu chcę spróbować, a nóż widelec i się uda, jak to mówią "Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije" czy jakoś tak. 

Życzę każdemu miłej niedzieli i pozdrawiam. ;) 

• Super 1

vckHWC6.png

• Zasłużony

Pomimo tego, że chłopak jest nowy to daję mu stanowcze TAK. Jestem osobą której ciężko jest podjąć właściwą decyzję oraz długo się zastanawiam nad wieloma rzeczami. Znam go nie od dziś, potrafi dużo jak na swój wiek, wiem, bo widziałem. Z racji tego, że jest młody ma dużo czasu po szkole, ponieważ nie zawracają mu głowy obowiązki które posiada starsza część osób. Jest ambitny i dąży do celu, a co za tym idzie to właśnie te argumenty przekonały mnie do tej decyzji. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

• Super 1
  • Użytkownik

Nie znam cię i większość użytkowników tego forum też Cię nie kojarzy. Według mnie na początek powinieneś poprawić swoją aktywność, dać się poznać użytkownikom, spełnić wymagania, które trzeba. A dopiero później składać podanie na moderatora SB. Co prawda zarejestrowany jesteś już dłuższy czas, ale to o niczym Nie świadczy. Niestaty jestem na NIE! 

- Nie spełniasz wymagań. 

- Aktywność 

+/- Wiek 

• Dzięki 1
  • Użytkownik
11 minut temu, Frosty napisał:

Nie znam cię i większość użytkowników tego forum też Cię nie kojarzy. Według mnie na początek powinieneś poprawić swoją aktywność, dać się poznać użytkownikom, spełnić wymagania, które trzeba. A dopiero później składać podanie na moderatora SB. Co prawda zarejestrowany jesteś już dłuższy czas, ale to o niczym Nie świadczy. Niestaty jestem na NIE! 

- Nie spełniasz wymagań. 

- Aktywność 

+/- Wiek 

Pozwól, że użyje :)

• Super 1

Clear Boy

• Junior Admin
Junior Admin

Jako jedyna osoba tak ladnie sie rozpisal przysiadl do tego podania i nie zrobil tego byle jak,, 

+Ladne podanie

+Doswiadczenie

+Chec pomocy

Staz na forum jest dlugi tylko troche lipa z aktywnoscia bo wsm teraz dopiero na 100% przeszedl na to forum ;v ale wszystko da sie nadrobic. (wbil tuu nie dawno a juu widac nie mala aktywnosc ;)

+Aktywny na sb (mimo ze jest krotko) Niby malo osob go zna ale jak widac jest rozpisany/aktywny wiec problemu z komunikacja czy tam zapoznaniem sie nie bedzie i szybko sie nadrobi

jestem za daniem szanys ii watpie zebysmy sie zawiedli ;) 

(Nw inne osoby mysla ze maja szanse "bo spelniaja wymagania" a te podania napisaly byle jak.. wgl bez postarania sie.. :))) Za duzo pewnosci siebie czy az tak maja wyeb*ne i podania są 4f? xD )) warto spojrzec kto sie serio stara ;d

@Eryk aa widzisz co napisałam w piątej linijce? "Staz na forum jest dlugi tylko troche lipa z aktywnoscia bo wsm teraz dopiero na 100% przeszedl na to forum"   Tak pisze skrotami bez polskich znakow itp zawsze tak pisalam cos nie pasuje? Pisze na szybko ale da sie zrozumiec to co pisze :D 

"Tutaj pokazałaś swoją bezstronność i na dodatek, pokazałaś, co sądzisz o innych użytkownikach, którzy napisali także podanie na owe stanowisko." 

tak napisalam co mysle, napisalam ze napisali byle jak podania na takie stanowisko gdzie wypadalo by sie chociaz postarac a nie pisac podanie nwm, 4f albo na wye*kę? I ze warto zwrocic na to uwage kto sie serio stara itp, cos zlego jest w tym ze napaisalam PUBLICZNIE co mysle? Wątpie zeby bylo to cos zlego :))) nw moze ty wolisz kogos za plecami np obgadywac skometowac dana rzecz niz to napisac danym osobą,,

"warto spojrzec kto sie serio stara ;d"     - Pisze tu o co niektorych uzytkownikach co zlozyli podania JESLI BYS NIE ZROZUMIAŁ

• Super 1
  • Ha ha 3

heh1111.png

• Użytkownik

A więc tak.

Dopiero co na innej sieci pisałeś podanie na moderatora, nie dostałeś się, po tygodniu piszesz tutaj podanie. Nie wygląda to za dobrze. 

Co z tego, że konto masz długo na forum, skoro praktycznie twoja aktywność jest równa zeru?

Mało ludzi Cię tu zna, nie spełniasz również wymagań.

Powinieneś najpierw przeczekać z miesiąc, a potem pisać podanie. Spełnij wymagania i napisz znowu podanie.

Nie. 

• Dzięki 1

478xKxC.jpg 

@Dusia Gracz nie jest krótko bo rejestracja 2k18,po prostu słaba aktywność,nie wiem skąd ty takie rzeczy bierzesz.

Jest rozpisany/aktywny więc nie ma problemu z komunikacją, proszę cię pokaż mi tą aktywność na sb/oraz forum.

Drugie primo jest to, że są wymagania na tą posadę, których nie masz.

Cytat

Minimalnie 500 wpisów na strefobox'sie -
Minimalnie 50 postów -
Znany i aktywny na forum -
Wykazywanie się ponad przeciętną aktywnością na strefobox -
Bardzo dobry wręcz idealny kontakt z użytkownikami -

Gdzie są te wymagania spełnione, pomimo że doświadczenie możesz mieć, i jak wyżej Shizo napisał, że aktywność będziesz miał dobrą bo po szkole itp, ale dopiero co jak rangę będziesz posiadał?

@Sh1zO Rozumiem potrafi dużo, znasz go nie od dziś,ale pisząc podanie, dobrze jest się wzorować na rzeczach które dzieją się tutaj, a nie gdzie indziej.
Mi osobiście samemu byłoby głupio pisać podanie na taką posadę z tak słabą aktywnością 5h.

Cytat

@Dusia Z racji, iż jesteś J@ twoja składnia zdań jest tak kiepska, że nie można zrozumieć właściwie, o czym ty piszesz,wychodzi masło maślane.

+Aktywny na sb (mimo ze jest krotko) Niby malo osob go zna ale jak widac jest rozpisany/aktywny wiec problemu z komunikacja czy tam zapoznaniem sie nie bedzie i szybko sie nadrobi]

Rozumiem wymagania nie spełniać,ale być aktywną osobą oraz komunikatywną,ale nie róbmy pajacerki,jak mają się czuć osoby które nadają się na to stanowisko,którzy są aktywni 100razy niż on?

Cytat

(Nw inne osoby mysla ze maja szanse "bo spelniaja wymagania" a te podania napisaly byle jak.. wgl bez postarania sie.. :))) Za duzo pewnosci siebie czy az tak maja wyeb*ne i podania są 4f? xD )) warto spojrzec kto sie serio stara ;d

Tutaj pokazałaś swoją bezstronność i na dodatek, pokazałaś, co sądzisz o innych użytkownikach, którzy napisali także podanie na owe stanowisko.

Naprawdę piszesz, jakbyś miała lat 11 i na imię Maciek, który ma admina, bo płaci za składki.

Błędy i jeszcze raz błędy,o jakimi tym skrótami piszesz, nie wspomnę, masło maślane po raz drugi.

A co do samego podania, oczywiście, że jestem na Nie.

• Użytkownik

No jak dla mnie jest za wcześnie dopiero dzisiaj widziałem Ciebie na SB . Popraw to , a na pewno będę na tak ;)

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na nie, nie spełniasz żadnych wymagań. 

- Ani postów... 

- Ani aktywnością na czacie nie grzeszysz.

- Prawie nikt Cię tu nie zna.

- Przez rok 4h poświęcone na forum, słabo. 

• Dzięki 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Jestem na tak, Myślę że można dać szansę ponieważ  stwierdzam kilka wątków które jak by przysługują moderatorowi SB

Przede wszystkim trzeba nadmienić,że warunki które trzeba spełnić uzupełniają się,

Powody które sprawiają że jestem za tym to :

*Aktywność na Sb

*Koleżeństwo na wysokim poziomie

*Kultura osobista

Z racji tego, że jest młody  ma 17 lat ma dużo czasu po szkole,ponieważ nie jest obarczony obowiązkami w domu hehe . Jest ambitny i dąży do celu, a ponadto przyjacielski 

Pozdrawiam i myślę że zasługuje na Moderatora :D

• Super 1
  • Użytkownik

Mam zastrzeżenie do twojej odpowiedzi w pytaniu " Ile czasu spędzasz online - 4h, będzie rosło i rosło ".

Tak, czas online będzie rósł ale twoja odpowiedź jest troszkę bez sensu mianowicie będzie rosło i rosło, czyli mam rozumieć, że tera siedzisz 4h, jutro 5h, pojutrze 6h, za 3 dni 7h itd., itd.? Nie rozumiem troszkę tej wypowiedzi ale okej, pominę ją. 

Mimo to, podanie w jakimś stopniu przekonuje oraz innych zastrzeżeń nie widzę, jestem na tak.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

Hmm, zastanawialiśmy się nad tą decyzją jakiś czas. Doszliśmy do wniosku, że w sumie dopiero co doszedłeś do sieci, dostałeś opiekuna, jakbyś dostał w tak krótkim czasie moderatora SB to byłoby nie fair w stosunku do reszty użytkowników.

Pokaż, że ci zależy, dalej utrzymuj aktywność na Chatbox, opiekuj się dobrze serwerem, bądź aktywny na forum i złóż podanie za tydzień - prawdopodobnie werdykt wtedy będzie inny

• Super 2
  • Właściciel
Właściciel

NWGL1lz.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]