Użytkownik RainMan Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Nick: RainMan Wiek: 23 Dlaczego Ty: Poprostu lubie pilnowac serwerow przed cheaterami i nie mam co robic mysle ze to bedzie dobre zajecie Znajomość amxmodmenu (0/10): 10 Posiadasz steam? Tak / Nie: Tak Link do GT: https://www.gametracker.com/player/RainMan/91.224.117.15:27180/ Posiadasz mikrofon? (Tak/Nie): Mam ale nie gadam zbyt czesto bo gadam jak debil bo jestem chory za jakos tydzien moze wyzdroowieje Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS): co miesciac dostaje 30 zl sms Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Na Nie -Konto pod podanie -gt -znasz amx, a każdego o czitera oskarża.. -kłamie -wzór Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Co to jest? - Zły dział. - Ledwo półtora godziny przegrane na serwerze. - Dopiero zarejestrowałeś się na forum. Jestem na nie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Jesteś nowy, nikt cię nie zna, więc zacznij od przywitania i zapoznania się z użytkownikami forum. Opiekun serwera to odpowiedzialna ranga i nie możemy dawać jej randomowym użytkownikom, którzy nie są znani. Twoje podanie jest słabe i z tego co widzę napisane w złej tematyce. Obecnie jestem na nie! Musisz dać się poznać i poprawić aktywność na forum jak i serwerze. Podsumowując jestem na NIE AKTYWNOŚĆ - PODANIE - WYMAGANIA OGÓLNE - Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Na NIE! -Podanie -GT -Jeśli znasz się na AMXX na 10, to wyśle Ci plugin i mi go przerobisz Ten temat nie służy do dyskusji, ale cóż... @RainMan Zapoznaj się z ty, a później pisz w podaniu swoje umiejętności... Odnośnik do komentarza
Użytkownik RainMan Opublikowano 23 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 9 minut temu, DeathGun napisał: Na NIE! -Podanie -GT -Jeśli znasz się na AMXX na 10, to wyśle Ci plugin i mi go przerobisz jestes taki inteligentny chodzi o komendy a nie o pisanie pluginow 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Regulamin zasad pisania: 14. Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi