Użytkownik Cisu Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Nick: Cisu. Coś o sobie (kilka zdań): Cześć, mam na imię Patryk i mam 17 lat. Pochodzę z województwa podkarpackiego z takiej małej wsi. Chodzę do 2 klasy technikum na zawodzie Technik budowlany. Od niedawna zainteresowało mnie php, html i takie inne rzeczy. W wolnych chwilach lubię skoczyć sobie na ryby na swój staw i tam sobie odpocząć od wszystkich życiowych spraw, przynajmniej tam mam cisze i spokój. Dodatkowe informacje: @Sh1zO jest okrąglutki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Niby spoko, niby nie.. Hmm nie no dobra morda z dystansem. Chociaż wydaje się być ciepły.. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 23 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 To dopiero cieplak XDDD Ale nie no, bardzo zabawny, rozmowy, miluuutki i ma zajebisty smiech ??? Woli chłopców ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Dochodzę do konkluzji, że Cię nie znam ;(( Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Fajny i dobry opiekun. Miły oraz pomocny. Jak bardziej poznam więcej napiszę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Wydaje sie na spoko osobke ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Raczej spoko gościu Mhhh Sh1zO okrąglutki? huhehh Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi