Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie! Dziś naszym odpowiadającym jest @MEN Pytająca --> @Dusia Odpowiadający --> @MEN Witam naszego admina JB! Fajnie, że znalazła się kolejna chętna osoba do wywiadu, a więc nie przedłużając. Na samym początku opowiedz nam coś o sobie. Nazywam się Dawid mam 15 lat. Lubię spędzać czas ze znajomymi na boisku, a także na serwerze jb strefaskilla. Na co dzień chodzę na boisko, pracuje w domu (aktualnie remonty mam) oraz gram w gry. Pochodzę z Kasinki Małej, jest to wieś położona w województwie małopolskim, a powiecie limanowskim gminą jest Mszana Dolna. Hmm ciekawe nazwy masz u Siebie a jakie masz pasje? Pasja to gra w piłkę nożną, a także ręczna i oczywiście granie w CSa. Hmm grałeś w jakieś inne gry prócz cs'a? Czy jednak nolife only cs? Dużo tu gier do wymieniania, ale na przeglądarce było kiedyś najlepiej. Grałem w league of legends, FIFA, GTA 5, Gothic, GTA San Andreas także online. Grałem jeszcze w mnóstwo gier, ale niestety nie pamiętam nazw. Ohh już myślałam, że tylko CS! wracając do tego co napisałes wyżej.. Masz jakieś dalsze plany co do piłki nożnej oraz ręcznej? Masz z nich jakieś osiągnięcia, którymi mógłbyś się pochwalić czy dopiero do nich dążysz? Niestety z piłki ręcznej nie mam. Piłka nożna może mam małe, ale nie za duże na razie strzeliłem 10 bramek w 4 meczach. Zapomniałem dodać wyżej, że interesuje się także ragbami gdzie mam duże osiągnięcia 2x mistrz Polski, 2x wicemistrz Polski. Grałem też za młodego w klubie Rc Gorce Raba Niżna, z tamtąd poszedłem do Juvenii Kraków, gdzie moja gra była krótka, po tym już zakończyłem grę w tą oto dyscyplinę. Wracając do piłki nożnej i ręcznej, dopiero dążę do osiągnięć, jest jakiś procent, że będę pogrywał zawodowo, ale to tylko marzenia. Hmm z tymi ragbami to wcale nie małe osiągnięcia, gratulacje! Znamy już jedno z twoich marzeń to przedstaw nam jeszcze kolejne Spotkanie i porozmawianie z piosenkarzem Sławomir rock bolo, jestem wielkim fanem, byłem już na koncercie. Dodam, że to ja przyczyniłem się do tych zwycięstw na ragbach, jako kapitan w pierwszym mistrzostwie zdobyłem złoty punkt na wagę zwycięstwa. Życzę Ci spełnienia tego marzenia! Jaka jego piosenka najbardziej się Tobie podoba i czemu akurat ta? Sławomir Miłość w Zakopanem. Podoba mi się, gdyż jest szybki rytm muzyki, cały tekst jest dobrze zbudowany, a także śpiewa bardzo ładnie. Hmm rozumiem Masz jakieś plany na przyszłość już? Że tak powiem wybicie się ze sportem. Jeśli mi to niestety nie wyjdzie albo nauczyciel wf, albo spawacz, dlaczego spawacz? Mam brata, który wykonuje ten zawód, a także kuzyn więc z nauką nie będzie problemu. Nauczyciel Wf bardzo fajny zawód Dobrze było już o dumie, to teraz powiedz mi czy żałujesz jakiś swoich czynów np. które popełniłeś w życiu. Żałuję, że skończyłem z ragbami, bo mogłem wyjść na szczyt, ale niestety lenistwo dało znać o sobie. Lenistwo zwyciężyło niestety ;v Jest w życiu coś, czego nie tolerujesz lub ciężko znosisz? Nie toleruje w życiu kłamstwa, to jest najgorsza rzecz według mnie, ponieważ kłamstwo może zaszkodzić komuś w bardzo surowy sposób. Dobrze a co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? Uszczęśliwia mnie, wtedy kiedy mam wolny komputer w domu Dołuje, gdy mam mecz odwołany lub przegrany. Komputer i komputer. Dobrze teraz wróćmy trochę wstecz i opowiedz nam, jaki byłeś dzieckiem, czy mama musiała gonić z pasem, czy raczej byłeś grzeczny i nie musiało być żadnych pasów. Dzieciństwo moje było szalone, bo mama i tata gonili mnie z pasem Mama mi dawała zupę, ja wypluwałem, dokuczałem starszemu rodzeństwu, ale też zdarzały się sytuacje, że byłem grzeczny, ale to tak bardziej przy ludziach. Taka rola młodszego brata Jak byś określił w paru zdaniach swoją osobę? Jestem bardzo miły, znany, bezkonfliktowy, mam cierpliwość, nerwy ze stali, jestem wysportowany oraz potrafię rozweselić, gdy osoba jest smutna. Ohh same pozytywy. Dobra to teraz przejdziemy do paru dziwnych pytań. Co byś zrobił, gdyby na świecie było zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość czy siedziałbyś w "campie" Rzeczywiście dziwne XD Walczyłbym bym z nimi i wierzyłbym, że gdzieś jest ludzkość, bo siedzenie w campie nic mi nie da i tak prędzej czy później by mnie dopadli to wolę się przekonać, czy jest jeszcze szansa. Odważnie! A co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? A może raczej by Cię to nie ruszyło? Gdyby data ta była bliska, wyszalałbym się wszystkim, spróbował wszystkiego. Gdyby data zaś była daleko to by mnie nie ruszyło. Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył? Na cele charytatywne, część wpłaciłbym tutaj, kupiłbym nowy sprzęt do grania i zainwestowałbym w prezenty dla drugiej połówki. Gdybyś mógł spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrał i dlaczego akurat tę osobę? Jak byś spędzał czas z tą osobą? Sławna osoba to będzie Sławomir, ponieważ podoba mi się jego styl śpiewania. Czas spędziłbym, śpiewając wraz z nim oraz poznając go również prywatnie i zjedzenie z nim obiadu czy kolacji. Okej zbliżamy się prawie do końca wywiadu, więc powiedz nam jeszcze, jak zacząłeś swoją karierę w CS'a (ogólnie całą) i jak znalazłeś się u nas na sieci i co o nim myślisz. ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ Okej zbliżamy się prawie do końca wywiadu, więc powiedz nam jeszcze, jak zacząłeś swoją karierę w CS'a (ogólnie całą) i jak znalazłeś się u nas na sieci i co o nim myślisz. Karierę w CSa zacząłem od małego, ponieważ starszy brat zaczął w to grać, mi też się podobało, więc spróbowałem, ale na początku nie szło dobrze, ale grałem i trenowałem na botach. Były jakieś krótkie przerwy, ale to takie dwudniowe i jakoś ten skill się pokazał i zaczęło iść. U was na sieci znalazłem się nie przypadkowo, złożyłem rezygnację z admina na wcześniejszej sieci, ponieważ tutaj mi się podobało i forum było ogólnie lepsze. Atmosfera na forum jest, że tak powiem super, nikt się nie spina o jakiś głupi żart, jak piszesz na chat box-ie „Cześć” to ci odpowiedzą, spytają jak tam itd. Administracja jest moim zdaniem odpowiedzialna, a także aktywna. Można z nimi pożartować, bez problemu dogadać. Są pozytywni, szybko rozwiążą problem i ogólnie są jak najbardziej na plus. Cieszymy się, że się Tobie podoba! Na koniec zadam Ci jeszcze parę szybkich pytanek. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Parę szybkich pytanek Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? Nauka -Pies czy kot? Pies Góry czy morze? Góry Blok czy dom Dom Dzień czy noc? Dzień Rodzina czy kariera? Rodzina Film czy książka? Film Dziewczyna czy przyjaciółka? Dziewczyna Klub czy domówka? Domówka Praca czy szkoła? Praca Muzyka w telefonie czy koncert? Koncert Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? Słuchanie kogoś Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? Spędzenie wieczoru z ukochaną osobą Dobrze to już na tyle, chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić lub dodać coś od Siebie? Chciałbym pozdrowić całą ekipę forum, Panią, która przeprowadziła ze mną ten wywiad, i kumpla z serwera Vanitiego. Również pozdrawiam wszystkich czytelników tego wywiadu i dziękuje Ci @MEN za poświęcenie trochę czasu na ten wywiad. Miłego czytania. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 23 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 No i fajnie wyszło. Leci plusik, ale dopiero jutro, bo dzisiaj wykończył mi się limit. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Wywiad jest ciekawy na swój sposób, można dowiedzieć się kilka ciekawych rzeczy na temat uczestnika wywiadu. (+) 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi