Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rozpiska na UBT? Tak, właśnie.. :)

Kocham Adka :*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick podejrzanego: Mehedron <ANTI CHEATER>

SteamID / IP: Nie posiadam, macie gdzieś tam.

Data i godzina: Zawieruszyło mi się dane demko z pov'a.. .:>  NAGRANE PRZEZ NIEGO.

Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www111.zippyshare.com/v/mhVPHRiQ/file.html

Rozpisanie Dowodów: 
4:38 - psilentem smierdzi, ;3 / +b
11:58 - czyzby lekko wspomoglo? :P / +b 
12:06 - no ladny tap, ladny... / +b
12:25 - to samo, psilencik :) / +b
13:07 - no ładnie, tak samo ci te tapy za dobrze wchodzą :) / +b
13:21 - XD / +b
14:11 gdzie celownik a gdzie glowa xdddd / +b
16:18 - no fajnie fajnie :D mierne te Twoje hpp :P / +b

Coś od siebie: Nie ładnie jest palić innych graczy,a przedtem samemu iść na ubt... Nie sądzisz? :) 
Jeszcze wstawiam,z ukrytego konta jego śmieszne seciki.. ktore sobie wstawia na stronki :)

1 września : https://www.cshacked.pl/hpp-hack-40-2019-settings-t142879/?tab=comments#comment-931319
5 września https://www.cshacked.pl/hpp-hack-40-2019-ostateczna-wersja-setów-t142973/
https://prnt.sc/pa1w3y
https://prnt.sc/pa1z7q <legendarny plejeeerek ze steamem z 2k19>
Kochany ubt udostępnia seciki , na forach ktore maja po 2k odslon, wiec wyobraźcie sobie, ilu macie odpalow na serwerku teraz :P

Naprawde uważacie,że takie coś nadaje się na ubt? :)) a sam sie na serwerach pali, essa wariaciki 

Edytowane przez WojBody2011PL
  • Lubię to! 3
  • Super 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

A więc tak panie Tomeczku, pierwsza sprawa jest taka że owszem grałem kiedyś dużo na na "haxach" i nigdy tego nie ukrywałem w przeciwieństwie do was elito 1337 ;)

Ale w postanowiłem stanąć po drugiej stronie barykady korzystając z mojego bogatego doświadczenia. 

Osoba która awansowała mnie na range "UBT" wiedziała o mojej przeszłości i zaakceptowała powodem własnie tego bogatego doświadczenia którego tak się boicie. :) 

Teraz parę słów o demie pov mojego wykonania, pominę fakt że nigdy nie umiałeś ani się palić [wszędzie Cie jak banują jak chcą] ani rozpisywać dem. 

Obejrzałem tego pova i większość twoich akcji nie zgadza się nie mówiąc o tym że opis akcji jest jak najbardziej na Twoim poziomie intelektualnym. 

Nie będę dawał kontr-rozpiski bo nie ma to sensu, w Twojej śmiesznej rozpisce jedynie max dwie akcje są podejrzane. 

Prawdopodobnie to demo pov było nagrywane dla naszej sieci UBT sprawdzenia, choć nie jestem pewny. Poza tym jest z paru miesięcy wstecz przed moim awansem na UBT a jak pisałem jestem teraz po drugiej stronie.

Tyle ode mnie, decyzja należy do wyższej administracji 

#Edit: Jednak to nie był Tomeczek (sorki Tomson)

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙

Przejdźmy i złapię za słówka...
Nie mam POV'a nagranego z teraz, ale sam skoro jesteś takim znawcą nie zaprzeczysz, że PALISZ SIĘ DO TERAZ pseudo seciarzu który nie potrafi naweet dobrze skonfigurowac darmowego hpp... -_-

"Kiedyś" To dla Ciebie udostępnianie dość szerokiej elicie CS'a 3 tygodnie wstecz setów, które są tak dupne, jak te całe Twoje seciki? ;p 
Czekamy na decyzje normalnego UBT, nie naciąganego bez podania ktory sie pali ;* 
@Edit
Dając rozpiske na UBT, nagrywa się to na czymś innym, nie na własnej sieci, kolega który widać,że ma zbyt małe doświadczenie z csem ;) 

Edytowane przez WojBody2011PL
  • Użytkownik∙
15 godzin temu, ANTI-CHEATER napisał:

A więc tak panie Tomeczku, pierwsza sprawa jest taka że owszem grałem kiedyś dużo na na "haxach" i nigdy tego nie ukrywałem w przeciwieństwie do was elito 1337 ;)

Ale w postanowiłem stanąć po drugiej stronie barykady korzystając z mojego bogatego doświadczenia. 

Osoba która awansowała mnie na range "UBT" wiedziała o mojej przeszłości i zaakceptowała powodem własnie tego bogatego doświadczenia którego tak się boicie. :) 

Teraz parę słów o demie pov mojego wykonania, pominę fakt że nigdy nie umiałeś ani się palić [wszędzie Cie jak banują jak chcą] ani rozpisywać dem. 

Obejrzałem tego pova i większość twoich akcji nie zgadza się nie mówiąc o tym że opis akcji jest jak najbardziej na Twoim poziomie intelektualnym. 

Nie będę dawał kontr-rozpiski bo nie ma to sensu, w Twojej śmiesznej rozpisce jedynie max dwie akcje są podejrzane. 

Prawdopodobnie to demo pov było nagrywane dla naszej sieci UBT sprawdzenia, choć nie jestem pewny. Poza tym jest z paru miesięcy wstecz przed moim awansem na UBT a jak pisałem jestem teraz po drugiej stronie.

Tyle ode mnie, decyzja należy do wyższej administracji 

#Edit: Jednak to nie był Tomeczek (sorki Tomson)

już się tak kurwo nie podniecaj że mnie znasz, bo na każdym kroku pokazujesz, jakim bogiem jestem dla ciebie, co chwilę mi ktoś piszę czy to na steamie, czy gdzie indziej, że non stop o mnie gdzieś gadasz, to już nawet nie ból dupy, bo wątpie, że jesteś na tyle do tego czasu przyjebany, ale to już zazdrość, i pokazywanie na każdym kroku, jaka przepaść jest między nami gdzie jesteś ty w swoim miernym doświadczeniu, a gdzie ja pysiu. Tymi "legitami" do hpp 4.0 gościu, na pięcie Ci lepsze zrobie nie używając prawej ręki, jesteś wielce przypierdolonym idiotom, że nawet nie potrafisz ukryć nicku, na jakimś śmiesznym csh. I jeszcze ten idiota, daję Ci UBT, a ja i tak wiem czemu Ci go dał, ale ja nie mam jednak o to ból dupy XDDD coś niyyyy pykło niiiiiii ziomson, pozdro zmikuś, cieszę się, że ogarnąłeś już wreszcie jakieś fajne haxy, a nie vermka ejooo

• Super 3
  • Ha ha 4
  • Użytkownik∙

- Nie ma potrzeby oglądać demka gracz ma bana za ss'y. 

YV5fR5J.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]