Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Witam. W tym temacie będą podliczane godziny Administracji [ONLY AWP]. Każdy Administrator musi przegrać 360 MINUT tygodniowo chyba, że posiada Administratora na innym serwerze naszej sieci to wtedy 300 MINUT tygodniowo! Podliczanie będzie się odbywało w Poniedziałki w godzinach popołudniowych. Czas jest liczony od (Poniedziałku do Niedzieli). Kolory: Od 1000 minut i więcej będzie to kolor ZIELONY. Od 360 minut do 999 minut będzie to kolor Pomarańczowy. Od 0 minut do 359 minut będzie to kolor Czerwony. No i Administrator, który będzie miał Urlop będzie to kolor Żółty. Urlopy proszę zgłaszać do mnie na pw bądź w tym dziale Urlop. Chciałbym również zachęcić moją Administrację do grania na serwerze więc: Od tej pory będziecie mogli zdobywać + na swoje konto jak? Już tłumaczę. Jeżeli dany Administrator przegra tygodniowo na serwerze 1000 MINUT zdobywa on wtedy na swoje konto +. Trzy Plusy będą oznaczały, że dany Administrator będzie mógł sobie wybrać: Przedłużenie Admina na serwerze za darmo na Okres 30Dni. Albo. Przedłużenie SuperVipa na okres 30Dni. Ale nie zapominajcie o tym, że również możecie wyłapać - na swoje konto jak? Już tłumaczę. Jeżeli dany Administrator nie przegra 360 MINUT lub 300 MINUT na serwerze dostaje on wtedy na swoje konto Minusa. Oczywiście możecie tego Minusa odpracować jak? Jeżeli macie na swoim koncie Minusa wystarczy, że przegracie na serwerze 1000 MINUT i wtedy wam się ten Minus kasuje, ale nie dodaje wam się wtedy Plusa. Więc wtedy tak wygląda wasz tabela 0/1, ale gdy wygracie na serwerze te 1000 MINUT to za automatu kasuje wam tego Minusa i wtedy wasza tabela wygląda tak 0/0. Trzy Minusy będą oznaczały, że dany Administrator zostanie zdegradowany ze swojej rangi. Tabela Administracji [Only AWP]. • @Maro 0/0. • @nawias 0/0. • @IJO 0/1. • @MixMen 0/1. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 24 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Podliczenie z tygodnia 16.09-23.09.19r. • @nawias - 1062min / 17.7 godziny. (Gratulacje leci Plusik na twoje konto! Oby tak dalej!) • @PaTrYkus 832min / 13.8 godziny. (Niestety zabrakło Ci 168min, żeby dostać Plusika, ale trzymaj tak dalej i może następnym razem uda Ci się zdobyć Plusika!) • @IJO 521min / 8.6 godziny. (Dobrze jest, ale zawsze mogło być lepiej! Mam nadzieję, że w następnym tygodniu będzie lepiej!) • @MixMen 114min / 1.9 godziny. (Tym razem Ci odpuszczę, ale żeby mi było to ostatni raz!) • @Maro 105min / 1.75 godziny. (Tym razem Ci odpuszczę, ale żeby mi było to ostatni raz!) • @Urumci 37min / 0.6 godziny. (Tym razem Ci odpuszczę, ale żeby mi było to ostatni raz!) Plusy & Minusy! @nawias - Dzisiaj tylko na twoje konto leci + i mam nadzieję, że będzie tak często! Powodzenia! @MixMen, @Maro, @Urumci Dzisiaj wam odpuszczę, ale mam nadzieję, że było to ostatni raz, że takie słabe GT wykręciliście. Jeśli się coś nie zgadza bądź się gdzieś pomyliłem to proszę pisać do mnie na steamie! Żeby nie było pretensji to dzisiejszego dnia nie liczyłem do tych minut co są podane wyżej! Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 30 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Podliczenie z tygodnia 24.09-30.09.2019r. • @Maro - 397min / 6.6 godziny. (Brawo jako jedyny wygrałeś powyżej 360 minut). • @IJO - 323min / 5.3 godziny. (Niestety dziś na twoje konto ląduje minus). • @nawias - 279min / 4.6 godziny. (Niestety dziś na twoje konto ląduje minus). • @MixMen - 89min / 1.4 godziny. (Niestety dziś na twoje konto ląduje minus). Plusy & Minusy! @IJO, @nawias, @MixMen W tamtym tygodniu odpuściłem co niektórym i nie wstawiłem minusa nikomu, ale dzisiaj już nie odpuszczę i te trzy osoby otrzymują minusa na swoje konto. Co do Ciebie @nawias to Ci się usuwa tego plusa i masz 0/0. Jeśli się coś nie zgadza bądź się gdzieś pomyliłem to proszę pisać do mnie na steamie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Podliczenie z tygodnia 01.10-07.10.2019r. • @IJO - 575min / 9.6 godziny. (Bardzo dobry wynik , trzymaj tak dalej ). • @Maro - 476min / 7.9 godziny. (Dobry wynik jeśli chodzi o minuty , trzymaj tak dalej ). • @nawias - 0min / 0.0 godziny. (Niestety dziś na twoje konto ląduje minus). • @MixMen - 111min / 1.8 godziny. (Niestety dziś na twoje konto ląduje minus). Plusy & Minusy! @nawias, @MixMen Panowie , dostajecie ostatnią szanse aby nadrobić minuty , jeżeli nie będzie poprawy do następnego podliczania to wylatujecie. @IJO @Maro Chłopaki dobrze jest , zawsze możecie poprawić swoje wyniki , pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Podliczenie z tygodnia 07.10-13.10.2019r. • @IJO - 250min / 4.16 godziny. ( ). • @Maro - 110min / 1.83 godziny. ( ). • @nawias - 0min / 0.0 godziny. • @MixMen- 30 / 0.5 godziny. Plusy & Minusy! @nawias @MixMen Niestety panowie ale dostaliście szansę nadrobienia godzin , nie wykazaliscie żadnej inicjatywy poprawy . Żadnej informacji od was , usprawiedliwienia, cokolwiek . Admin zostaje zabrany . I witam nowego admina @Deacon , Życzę powodzenia i dużo godzin @Urumci Wracaj na swoję stanowisko i zaglądaj na serwer częściej . @IJO @Maro Więcej zaangażowania z waszej strony poproszę . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi