Użytkownik exploboy Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Co sądzicie zapraszam do rozpoznania wątku i komentowania Post jest na celu humorystycznym i pytanie toczy się do graczy którzy spożywają różne substancje w trakcie grania Czy lepiej rzucają granatami ? czy lepiej widzą przeciwnika ? Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 24 Września 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ta normalnie wariacie. Jak walne se dwusete na hejnał to po kilkunastu minutach normalnie widzę przeciwników przez ściany i włącza mi się instynkt zabójcy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nawias Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Substancje psychoaktywne hm znam paru którzy nie klapną do csika bez kreseczki/czy tam buszka. Ogólnie uważam ze wpływa to na grę tak samo jak kofeina,szybsza reakcja na rozwijającą się akcję.No chyba że sie zklepie do końca to już co innego po za tym nie popieram :0 jak i nie stosuje(czasami miękkie ). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 No to tak Ja się Picollo upilem w Sylwka i się fajnie grało A nawet łatwiej. Nwm może dlatego że reszta była pijana 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Danski Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jak mój kolega zaczął jarać pety podczas gry w csa na mm'ach to wbił global elite i 10 lvl faceit z Silver 2 więc props dla niego. A o Cs 1.6 już nie wspomnę banowali go na każdym serwerze. Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów. Isaac Newton Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ja to sobie pociagne szuga i gram prosta pila Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 29 Września 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Pewnie mordo, idąc i rzucając granat a po chwili wychodzi z tego miejsca gościu, jakoś mniej denerwuje @PLAYSU można czasem być lepiej zwinniejszym od innych !! PKP !! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi