Właściciel Trivor Opublikowano 24 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Witam, tak jak wybieraliście w tym temacie będziemy powoli organizować mundial sieciowy w piłkę nożną, taki 4fun większy konkursik. Potrzebuje orientacyjną liczbę osób, która chciałaby wziąć w takiej zabawie udział. Dla przypomnienia: 1. Mundial: Wybieramy drużyny i gramy w piłkę nożną na dużej mapie boiska. Terminy oraz drużyny zostaną dostosowane do graczy. Do wygrania PLN, usługi na serwerach(SVIP/VIP/przedłużenia admina/skiny itp.), usługi na forum(VIP/Premium/Unikatowa Ranga itp.) Proszę na razie o wstępne zapisanie się w tym temacie kto chciałby wziąć udział, składy, nagrody itp. zostaną ustalone w późniejszym czasie. Termin również zostanie później ustalony. Wzór: Ja [nick] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja [`lifestyle] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja [@lucky exit ツ] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja [Cisu.] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja @NoMercy. ❤️ wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 24 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja @Sh1zO wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik nawias Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja @nawias wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciepły Mariusz 1337 Opublikowano 24 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja @StumbraS wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 25 Września 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ja @NeQu<#|m00d wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iku. Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ja @Hazy wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ja @jeden wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wraith Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Ja @Wraith wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Edytowane 28 Września 2019 przez Wraith Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Ja @DeathGun wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ strzelam same głowy Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Ja [strzelam same glowy] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Ja [@Luzak ❤️] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JakNieInaczej Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ja [JakNieInaczej] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższychmiesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik antasik1312 Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Ja Antasik wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Henio Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja Henio wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik herbata Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja Mateo wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik haze Opublikowano 16 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ja haze wstępnie chciałbym wziąć udział w Konkursie - Mundialu w najbliższych Miesiącach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Quasis1337 Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ja @Quasis1337 wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi