Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Konkurs] Mundial Footbal - Wstępne zgłoszenia

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Właściciel

Witam, tak jak wybieraliście w tym temacie 

będziemy powoli organizować mundial sieciowy w piłkę nożną, taki 4fun większy konkursik.

Potrzebuje orientacyjną liczbę osób, która chciałaby wziąć w takiej zabawie udział.

Dla przypomnienia:

1. Mundial: Wybieramy drużyny i gramy w piłkę nożną na dużej mapie boiska. Terminy oraz drużyny zostaną dostosowane do graczy. 

Do wygrania PLN, usługi na serwerach(SVIP/VIP/przedłużenia admina/skiny itp.), usługi na forum(VIP/Premium/Unikatowa Ranga itp.)

4eadb9cd1097f.jpg

Proszę na razie o wstępne zapisanie się w tym temacie kto chciałby wziąć udział, składy, nagrody itp. zostaną ustalone w późniejszym czasie. Termin również zostanie później ustalony.

Wzór:

Ja [nick] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Super 3
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Ja [`lifestyle] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja [@lucky exit ツ] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja [Cisu.] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

vckHWC6.png

• Zasłużony

Ja @Sh1zO wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja @StumbraS wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• VIP
VIP

Ja @NeQu<#|m00d wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

76561197963540280.png

• Użytkownik

Ja @Hazy wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja @Wraith wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

Edytowane przez Wraith
  • Użytkownik

Ja @DeathGun wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

JkDXCeu.png

• Użytkownik∙
  • Ja [strzelam same glowy] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.
  • Użytkownik

Ja [@Luzak ❤️] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja [JakNieInaczej] wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższychmiesiącach.

• Użytkownik

Ja Mateo wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• Użytkownik

Ja haze wstępnie chciałbym wziąć udział w Konkursie - Mundialu w najbliższych Miesiącach.

• Użytkownik

Ja @Quasis1337 wstępnie chciałbym wziąć udział w konkursie-mundialu w najbliższych miesiącach.

• kocimientka odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
  • kocimientka przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]