Użytkownik KUBI Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nick: KUBI Coś o sobie (kilka zdań): Nazywam że Kuba/Jakub jak kto woli. Mieszkam w Szwecji już 9 rok oraz chodzę do 8 klasy podstawowej. (14 LAT) Jestem osobą która prowadzi zdrowy tryb życia lecz czasami kebaba trzeba zjeść W wolnym czasie idę na pływalnię popływać lub zobaczyć się z kolegami. Oczywiście miejsce na csa też mam Dodatkowe informacje: Czasami jestem dzbanem jak np wczoraj gdy nic nie mogłem wbić do głowy. @Anka ツ się o tym przekonała Jestem Adminem na Mirage i mam nadzieję że na tym nie zostanie i będę mógł pokazać swoje doświadczenie/umiejętności w przyszłości. Pozdrawiam KUBI ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 25 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Oj tak, niezły dzban XDD No ale cóż, mimo tego da się pogadać, miły 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Sympatyczny młody człowiek. Da się z nim pogadać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Nie poznałem jeszcze w takim stopniu, ale widuje na SB. Miły i ogarnięty, a najważniejsze że nie męczy ucha z 1337 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Sympatyczny chłopak ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi