Użytkownik Cisu Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Imię: Patryk Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ jestem doświadczony, aktywny na serwerze, tak jak i na forum, mam dużo pomysłów co do serwera, jestem rozpoznawalny na serwerze, większość osób mnie zna. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, nawet miałem swój serwer. Znajomość amxx i panelu (0-10): AMMX - 8/10 PANEL - 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy w jakiej będę sytuacji, ale raczej powinienem dawać rady dać jakiś grosz dla serwera. Coś o sobie: Cześć, mam na imię Patryk i mam 17 lat. Pochodzę z województwa podkarpackiego z takiej małej wsi. Chodzę do 2 klasy technikum na zawodzie Technik budowlany. Od niedawna zainteresowało mnie php, html i takie inne rzeczy. W wolnych chwilach lubię skoczyć sobie na ryby na swój staw i tam sobie odpocząć od wszystkich życiowych spraw, przynajmniej tam mam cisze i spokój. #Edit Wiem, że większość mnie nie zna, ale właśnie chce się pokazać z dobrej strony i pomóc serwerowi, tak jak i forum. wiem do czego jestem zdolny i wiem co potrafię. Dajcie mi szansę, a obiecuje, że się nie zawiedziecie na mnie. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 25 Września 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Okres próbny (pod większym nadzorem?¿) + Staż +/- amxx/panel +/- wiek - aktywność - podanie (Mnie osobiście nie przekonuje) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dalej nie. Jesteś krótko na forum i jak na serwerze, poczekaj troche czasu z podaniami, a potem pisz, wtedy masz praktycznie pewność, że się dostaniesz. Podanie mnie nie przekonuje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na nie - staż na forum - jesteś tu kilka dni - proponuję najpierw złożyć podanie na admina, a po jakimś czasie na opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Jestem na nie. - Wiek. - Staż na sieci. - Podanie takie sobie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na nie +doświadczenie -staż na forum -niby konto założone w grudniu(a staż 1 dzień i 7h), ale widuję Cię tu dopiero od niedawna No i tak jak kolega wyżej pisał, lepiej by było najpierw złożyć podanie na admina, dać się lepiej poznać graczom serwera jak i nam na forum, a dopiero potem składać podanie na opiekuna. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Niedawno podanie na moderatora sb, teraz opiekun? Daj sobie czas, nikt cię nie zna. Jestem na nie - Aktywnknosc - od nie dawna z nami. + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Niestety ja również jestem na Nie. - Dopiero co złożyłeś podanie na moderatora sb, a już składasz na opiekuna. - Aktywność. - Daj się lepiej poznać ludziom. - Twoje podanie nie przekonuje mnie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Podanie wstępnie przyjmuję, ogólnie dlatego że nie ma chętnych a ja nie nadążam z wszystkimi obowiązkami jakie mam. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi