Użytkownik Sprite! -_- Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nick: Franek z Blanek Wiek: 16 Mutacja: Przechodze Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Franek z Blanek/54.36.186.16:27045/ ( bede nabijal bo przerwe z graniem mialem ) Znajomość amxmodmenu: 6 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Od kolegi Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Ponieważ jestem ogarniętą i kulturalną osobą, która potrafi się dogadać i rozwiązywać konfilkty. Posiadasz działający mikrofon?: Tak Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Tak Kontakt (GG / Steam): GG: 67416279 Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198954676678/ Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciepły Mariusz 1337 Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na nie -gt ogolem 1 dzień grasz na serwerze a już chcesz admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik nawias Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na wielkie Nie -no powiem ci że znajomość amxmoda spada ci razem z wiekiem(śmieszą mnie tacy) -gt -mutacja -steam 49h także mnie nie przekonuje osobą która potrafi się dogadać-(ty nie masz się dogadywać tylko konsekwentnie banować za łamanie regulaminu) Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak -(najwyraźniej czytać ze zrozumieniem także nie potrafisz,jak i sam sobie odpowiedzieć czy spełniasz wymagania ) PS: Miałeś szanse już w szybkiej rekrutacji,nie nadrobiłeś od tamtej pory a dokładnie od 14 sierpnia nie zajrzałeś na serwer ani razu i złożyłeś podanie z tą samą ilością minut spędzoną na serwerze.Miedzy innymi zrobiłeś drugi raz ten sam błąd "a chuj może mnie przyjmą". Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Wiek git, steama również posiadasz co daje Ci dużego plusa, gT jest do poprawy, ale wiem, że nadrobisz. Potrzebujemy adminów więc przyjmuję Cię na okres próbny 2tyg mam nadzieję, że nie zmarnujesz tej szansy bo ręczę za Ciebie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 25 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi