Użytkownik Bl@ck Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zna się ktoś może na edycji pluginów do minecraft i ich edytowaniu i miałby czas wytłumaczyć, co i jak? Odnośnik do komentarza
Użytkownik cwaniak Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zależy co byś chciał wyedytować Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl@ck Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @cwaniak Chciałbym się po prostu dowiedzieć jak zedytować plugin do którego jest cały kod źródłowy i wrzucić taki zedytowany plugin na serwer, bo z tego co wiem tam kompilacja, ale jak sam chciałem z jakiś poradników na YT, to ma ciągle jakieś błędy A co do edycji to chodzi mi na razie głównie o komunikaty wyświetlane na czacie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @Bl@ck mam mordo czlowieka ktory kiedys sie tym zajmowal, napisze do niego i zapytam czy nadal cos robi w tym kierunku i dam Ci znac (: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Mam kolegę ale jeszcze nie wiem czy tym sie jeszcze zajmuję Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl@ck Opublikowano 5 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @Odświezam, temat dalej aktualny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nathan Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Robiło sie serwery w mc kiedyś, jeśli nadal aktualne zapraszam pw, postaram się pomóc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi