Użytkownik SkalpeR Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 I to jakie! Prawda oczywiście Osoba niżej ma pałę z majcy na półrocze XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 fałsz osoba niżej jadła dziś kebsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 17 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Prawda :C (Aż mi smaka zrobiłeś ) Osoba niżej ma ajfona XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 18 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Hatfu nie Osoba niżej nic nie jadła od rana 1 Cytuj ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 prawie, ale fałsz Osoba niżej jest zmęczona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Prawda Osoba niżej chce się ze mną spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Oj Bejbi mow gdzie i jak Nope Osoba niżej lubi pomarańcze Cytuj ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik wieslaw Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 tak Osoba niżej jest słaba w CS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 W csgo to jestem miszczu a w cs1.6 to dramat Osoba niżej nie ma ukończonych 18 lat Cytuj ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jeszcze nie ale zaraz mam XD Osoba niżej nie pije alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Fałsz Osoba niżej wstaje rano do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Fałsz osoba niżej ma swoją furę Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 29 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mam mimo iż prawka nie mam to już posiadam Osoba niżej nie ma 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 no jeszcze nie, osoba niżej napije się dzisiaj piwka Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 nie xd Osoba niżej dziś nie zrobi budyniu? Cytuj naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Raczej nie zrobie Osoba niżej ma zbitą szybke w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 30 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 No bez kitu i to na całym telefonie XDD Osoba niżej jest dzisiaj nietrzeźwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Fałsz ;v Osoba niżej jest sadystą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 31 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Zależy jak na to spojrzeć, osoba niżej miała wypadek 1 1 Cytuj Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Fałszyk nigdy(jeszcze XD) Osoba niżej posiada Admina na jakimś serwerze na strefie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 yep osoba niżej nie pełni funkcji na zadnym serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nope Czy spotkam osobę niżej przy monopolu Cytuj ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 23 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 fałsz osoba niżej jest bardzo niemiła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 23 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 a to nie mi już oceniać, ale raczej nie ;P Osoba niżej ma opiekuna na jakimś serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 fałsz Osoba niżej jest karłem Cytuj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi