Użytkownik fr0zen Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 1. Imię: Dwie dekady temu rodzice dali mi na imię Olaf i tak już zostało. 2. Wiek: Urodziłem się 9 lutego 99' roku, obecnie mam 20 lat. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Forum staram się odwiedzać codziennie, jak dotąd od dnia rejestracji byłem jeden dzień nieobecny. Minimalny czas jaki przeznaczam dziennie na forum to dwie godziny, oczywiście są dni gdy mogę poświęcić go więcej, przede wszystkim w weekendy, kiedy nie mam żadnych planów i siedzę w domu. 4. Co chciałbyś zmienić: Z pewnością chciałbym by na forum panowała bardziej kulturalna niż do tej pory, ale ciągle swobodna i rodzinna atmosfera. Na dzień dzisiejszy mogę zapewnić, że dołożę wszelkich starań by tego dokonać. Poza tym jestem osobą kreatywną i jeśli uda mi się wymyślić coś interesującego, coś nowego, co usprawni lub umili czas spedzany na forum, to z pewnością podzielę się swoim pomysłem z pozostałymi użytkownikami. 5. W czym chciałbyś pomóc: Samo otwarcie rekrutacji daje do zrozumienia, że potrzebna jest dodatkowa para rąk do pomocy przy "prowadzeniu" forum, dbania o ogólny ład i porządek na nim oraz odciążenia w znacznym stopniu obecnej administracji, więc te cele wyznaczam sobie za priorytet. 6. Dlaczego akurat ty: Zdecydowanym plusem w mojej kandydaturze jest fakt posiadania sporego doświadczenie na posadzie moderatora. Ale nie tylko, często piastowałem funkcje, które dawały mi możliwość moderowania poszczególnych działów na forum, w tym dbanie o porządek w nich, by każdy temat oraz post był zgodny z zasadami regulaminów panujących na danym forum, jak chociażby dział redakcji (jako redaktor/redaktor naczelny), dział serwera (jako opiekun/właściciel serwera) czy dział dotyczący banów (jako członek UBT). W razie konieczności potrafię zedytować nazwy tematów w taki sposób, by jasno opisywały to, co jest zawarte w poście. Tak samo z edycją czyichś postów nie mam problemu, gdy widzę, że łamią one regulamin, wtedy robię to w taki sposób, by sentencja wypowiedzi się nie zmieniła. Poza tym uważam się za osobę kulturalną, która nie wdaje się w zbędne dyskusje i traktuje spory za niepotrzebną stratę czasu, również w życiu prywatnym i stara się doprowadzić do ich rozwiązania w jak najszybszym tempie. Kiedy jest taka potrzeba jestem stanowyczy, potrafię postawić na swoim i na niektóre zachowania po prostu sobie nie pozwolę. Kontakt ze mną jest naprawdę łatwy i swobodny, na każde pytanie czy prośbę odpowiadam najszybciej jak tylko mogę i nie traktuję nikogo z góry. Dodatkowo, jeśli reputacje na forum można uznać za jeden z wyznaczników aktywności, to uważam, że zebrane przeze mnie 430 punktów jest znakomitym wynikiem, średnio daje to 15 punktów na dzień. Ponadto nie robię sobie wrogów, nie mam też pupili, każdego traktuję jednakowo. Co najważniejsze moim zdaniem, władza nie uderza mi do głowy, zachowuję się naturalnie bez względu na to, jaką mam rangę na forum, czy jest to użytkownik, redaktor czy moderator. Posługuję się poprawną polszczyzną, traktuję to jako swoją wizytówkę i jest to dla mnie bardzo ważne by nie kaleczyć swojego ojczystego języka. Na koniec tylko dodam, że regulaminy forum oraz SB nie są mi obce i stosuję się do zasad w nich zawartych, co może potwierdzić brak posiadanych warnów na moim koncie. 7. Staż na forum: Na Strefę zawitałem ostatniego dnia wakacji, więc niedawno, ale od tego czasu spędziłem ponad 80 godzin na forum. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Oczywiście, tak jak już wcześniej wspomniałem w 6. punkcie, posiadam spore doświadczenie na stanowisku moderatora. Pierwszy raz funkcję tę piastowałem bodajże w 2014 czy '15 roku. Od tego czasu moderowałem kilka mniejszych i większych forów o tej samej tematyce co Strefaskilla.pl, również ACP nie jest mi obce. Co więcej nigdy z tej rangi nie zostałem zdegradowany. Wszystkie powierzone mi obowiązki wypełniam należycie, staranie, a co ważne - każdą rozpoczętą sprawę doprowadzam do końca. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Na tak +Wiek +Podanie +Jest z nami od dawna dawna +bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Na TAK. + Podanie, + Ogarnięty, + Znany, + Doświadczony, + Wiek, Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Na Nie +wiek +podanie -zachowanie -aktywność 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Na TAK. +Wiek +Podanie +Ogarnięty +Bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na TAK Wiek, Bardzo dobre podanie, Bardzo oganięty widać że mu zależy, Bezkonfliktowy, Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Twoje podanie jest bardzo ładne i starannie napisane da się zauważyć, że się do tego przyłożłeś, co oznacza, że ci zależy. Nie ma co się tutaj rozpisywać. Powiem tylko, że jako Typer spełniasz swoje wymagania. No nic... Jestem za daniem szansy! +Wiek + Podanie + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Podanie na poziomie, aktywność też, zachowanie dobre. Witamy w zespole, przeczytaj wszystkie tematy w dziale administracji forum, a po przeczytaniu zgłoś się do @Sh1zO 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi