Użytkownik exploboy Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Nick: ExploboyImię: PatrykWiek: 25Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NieDoświadczenie z amx[1-10]: 6Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Exploboy/145.239.23.161:27110/Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/exploboy/Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak jasne nie ma problemu Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TakDlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Siemka przede wszystkim chciałbym zostać adminem serwera ponieważ czasem brak admina na serwerze.Jestem osobą która ceni sobie swobodę grania i uczciwe zachowania w stosunku do graczy na serwerze poprzez eliminowanie cheaterów. Myślę że będziecie zadowoleni i w pełni sprawdzę się w roli administratoraKontakt: Forum, GG a także Fb dla administracji serwera Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Z poważaniem Exploboy /Pozdrowionka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Okres próbny. + Wiek + Składka - GT, + Podanie, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Okres próbny +wiek +steam +/- gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Na tak - wiek, wymagania spełnione, doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na tak często go widzę można dać okres próbny +wiek +składka +steam Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 29 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem jak najbardziej na tak, okres próbny się należy jak najbardziej. Często grasz pod różnymi nickami, na to trzeba zwrócić uwagę, jesteś często na serwerze i ogarniasz menu admina. Wiek to dodatkowy plus, jeśli go nie przyjmiecie to się obrażę na was. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do @Trivor po odebrania flag na serwerze. Życzę miłej współpracy i powodzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi