Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Nick: DeathGun Imię: Norbert Wiek: 23lata 28.05.1996r. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum praktycznie jestem cały czas. A dziennie myślę ze 3-4h Opisz siebie: Mam na imię Norbert. Pochodzę z Wrocławia. Pracuje w firmie budowlanej. Moim małym hobby jest motoryzacja, a w wolnym czasie lubię spędzać czas na forum. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą rzetelną i pracowitą, lubię pracować w grupie. Pełniłem tą funkcję na 2 innych sieciach. Uważam że wykonywałem swoje obowiązki z dużą starannością. Najważniejsze, że chciałbym wspomóc Administrację i odciążyć ich w jakimś stopniu od powierzonych obowiązków. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie napiszę że bardzo dobry, bo jesteśmy ludźmi i każdy popełnia błędy. Ale swoje umiejętności oceniam na DOBRY. Kontakt: Forum,Steam Wymagania: Znajomość ortografii 8/10 Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu. Jest Posiadane 60 postów Oczywiście Umiejętność czytania ze zrozumieniem Tak Znajomość regulaminu Tak Minimum 16 lat Jest Brak ostrzeżeń na forum Nie posiadam żadnego Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. Spełnione Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. 8/10 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Na okres próbny +Wiek +Doświadczenie -Podanie mógłbyś się bardziej rozpisać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na tak. + Aktywny. + Ogarnięty. + Łatwy w kontakcie. + Doświadczenie. + Wiek. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na tak +Doświadczenie +Aktywny +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na TAK. + Ogarnięty, + Aktywny, + Doświadczony, + Wiek, Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 29 Września 2019 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem na TAK ! + Wiek. + Aktywny. + Brak zastrzeżeń. + Znajomość i doświadczenie w posługiwaniu się amx. + Podanie ładnie rozwinięte. + Sprawny kontakt. Powodzenia Kolego. ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Sądzę, że aktualnie najlepszy kandydat. Sympatyczna osoba, spędza czas aktywnie na forum, nabiera bez problemu kontakt z nowymi użytkownikami sieci, podanie świetnie napisane, doświadczony, poparcie innych użytkówników. Masz moje poparcie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 - Podanie wstępnie przyjmuję, zgłoś się do Mnie w celu sprawdzenia weryfikacji Twojego doświadczenia. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi