Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 29 Września 2019 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Problem z wejściem na serwer DD2 #2 Witam a więc tak mam problem z wejściem na serwer DD2 #2 145.239.236.14:27160. Po kilku krotnej próbie wejścia na serwer wyskakuj komunikat rezerwacja slota kup VIP a to bardzo dziwne ponieważ 2 dni temu wykupiłem SVIP ( jedynie ze względu na skiny ) ale skoro mam SVIP to i jest rezerwacja slota... wpisywanie komendy setinfo _pw "HASŁO" nic nie pomaga... może ktoś jest na serwerze kto nie ma SVIP'A ani VIP'A lecz blokuje połączenie... dla danej osoby z VIPEM hmmm... proszę o sprawdzenie problemu bądź o pomoc ponieważ mój czas SVIP'A dzięki takim problemom ucieka a nie chciał bym płacić za coś co nie działa sorry za sarkazm ale lubie w uuuj ten serwer i chciałbym na nim grać dzięki wielkie za pomoc pozdrawiam ! @Cisu. sorry DD2 #2 @Mikesz Rozumiem więc zalecam jeśli jest taka opcja zmienić komunikat że rezerwacja slota jest wyłącznie dla członków STEAM ponieważ prowadza to daną osobę w błąd i możliwe że może się pojawić w przyszłości więcej podobnych postów. Temat do zamknięcia Edytowane 30 Września 2019 przez (><BlackWolf><) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 @(><BlackWolf><) Jaki serwer? DD2#2 czy DD#1? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mikesz Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Slot zarezerwowany jest dla gracza Steam. SVIP tego nie obejmuje. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jeżeli jest 31/32 ostatni slot jest dla steamów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi