Użytkownik KUBI Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam. Napisze to szybko i nie będe się rozpisywał bo był już taki temat ale nie mogę go znaleźć. Wiec tak chodzi o to że jak napiszesz jakiś temat lub komentarz pod kogoś postem Np TUTAJ KLIK gdzie Wujek Exo napisał coś źle i wtedy Frosty dał notatkę żeby to poprawił ale on nie może ponieważ po daniu notatki znika opcja edytowania. Pozdrawiam KUBI @Edit @Cisu. Dokladnie 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Czyli chodzi Ci, żeby można było edytować post po dostaniu Notatki przez np: Moderata? :p #Edit No to jestem na TAK. Np: Jak w podaniu ktoś nie dostosuje się do wzoru, to daje mu notkę, aby to zrobił, ale nie ma jak edytować tego posta. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ja jestem jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Zostało naprawione Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi