Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#22 Wywiad z Cisu.

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

neon-ruchomy-obrazek-0019                neon-ruchomy-obrazek-0019                  neon-ruchomy-obrazek-0019

Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie!

Dziś naszym odpowiadającym jest @Cisu.

Pytająca -->  @Dusia

Odpowiadający -->@Cisu.

neon-ruchomy-obrazek-0019                neon-ruchomy-obrazek-0019                     neon-ruchomy-obrazek-0019

Witam naszego spamera StrefoBOX'a! Fajnie, że jesteś kolejną osobą, która skusiła się na wywiad. :)  Przechodząc do wywiadu, na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie.

Witam, mam na imię Patryk i mam 17 lat. Pochodzę z województwa podkarpackiego z takiej małej wsi. Chodzę do 2 klasy technikum na zawodzie Technik budowlany. Od niedawna zainteresowało mnie php, html i takie inne rzeczy. W wolnych chwilach lubię skoczyć sobie na ryby na swój staw i tam sobie odpocząć od wszystkich życiowych spraw, przynajmniej tam mam cisze i spokój. 

Skąd zainteresowanie php oraz html? Masz jakieś dalsze plany co do rozwoju tych zainteresowań? Napisałeś też, że lubisz sobie powędkować, złowiłeś kiedyś jakąś ciekawą rybę lub rzecz (różnie bywa), którą byś mógł się pochwalić? :D 

No to zainteresowanie zaczęło się od tego, jak na pewnej sieci dostałem j@, musiałem się podłączyć co i jak, żeby nie wyszło, że jestem taki lewy. Czy mam plany? Jeśli dobrze pójdzie to tak, bo mam chęć zostać tutaj na dłużej i tutaj się rozwijać, uczyć się tego, aby później zostać kimś w Administracji. Jeśli chodzi o wędkowanie, to moją największą "sztuką" był Amur, kto łowi ryby ten będzie wiedział. Miała ona prawie 9 kg, a to już nie jest małe, nie wiem ile miał cm, bo jej nie mierzyłem. Wiem o tym, że to był mój rekord życiowy. 

9 kg to nie mało, gratulacje i oby więcej takich rekordów! :D Jakie masz plany na przyszłość?  Planujesz po technikum jakąś dalszą naukę czy raczej wystarcza Ci aktualny kierunek zawodu?

Po technikum mam zamiar wyjechać za granice do Londynu. Mój brat tam pracuje już z 8-9 lat i chciałbym do niego tam wyjechać. A on się tam zajmuje wykończaniem wnętrz domów, to co ja lubię. 

Ohoo kolejna osoba, która chce uciec z Polski ;o O planach na przyszłość już było, to teraz opowiedz nam o swoich marzeniach :D 

Ja nie mam marzeń, miałem jakieś 5 lat temu, teraz w marzenia wierze.

Myślisz, że nie opłaca się mieć marzeń? Że są nierealne? Czy z jakiego powodu masz takie podejście?

Miałem kiedyś marzenie, chciałem coś zrobić, zrobiłem i potem tylko miałem z tego problemy, nie chce mówić jakie.

Hmm rozumiem. Jest w życiu coś, czego nie tolerujesz lub ciężko znosisz?

Nie toleruje kłamstwa, to jest najgorsze co może być. Nie ma co tutaj się bardzo rozpisywać przy tym, po prostu nienawidzę jak ktoś kłamie prosto w oczy. 

Racja kłamstwa nikt nie znosi, co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje?

No to uszczęśliwia mnie moja druga połówka, jak jesteśmy razem, to czuje się jak w siódmym niebie. Mnie mało co dołuje.  :/ 

Hmm mało co Cię dołuje? Jesteś zawsze radosny ciężko Ci sprawić przykrość? :D 

Ja jestem z tego typu ludzi radosnych, którzy większość swojego życia prze śmiali się. Tak ciężko sprawić mi przykrość. 

O to bardzo fajnie oby tak dalej. Wracając trochę wstecz, opowiedz nam o swoim dzieciństwie, jakim byłeś dzieckiem czy mama musiała gonić z pasem, czy raczej byłeś zawsze grzeczny. 

Hymm, z tego co mi mama kiedyś opowiadała, to byłem grzecznym dzieckiem tak do 6 roku życia, potem jak trochę urosłem, to polubiłem piłkę nożną i zawsze chciałem mieć własną piłkę. Zawsze jak jechaliśmy z mamą do sklepu, to musiała mi kupić piłkę, bo nie wyszlibyśmy ze sklepu bez piłki, bo zaraz wpadałem płacz i ryczałem na cały sklep. 

Haha, to chyba niezłą kolekcję piłek miałeś :D Żałujesz jakiś swoich czynów? Czy raczej wolisz nie żałować niczego?

Kilka żałuje, ale nie chciałbym o tym pisać w internecie. 

Rozumiem, masz jakieś osiągnięcia, z których jesteś dumny? Czy raczej jeszcze do nich dążysz?

Hymm, moim osiągnięciem najważniejszym było awansowanie do Okręgówki w piłce nożnej, ale teraz chciałbym dostać medal za pierwsze miejsce w siatkówce, na memoriałach.

Powodzenia w takim razie! Jak byś określił w paru zdaniach swoją osobę?

Głupi, śmieszny, pracujący, wytrwały, spokojny, 

Oaza spokoju :D Dobrze teraz przejdziemy do paru dziwnych pytań. Co byś zrobił, gdyby na świecie było zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość czy siedziałbyś w "campie"

No oczywiście, że wałczył bym z nimi, nie usiedziałbym na dupie. Od razu bym przemyślał plan, jak mogę coś zdziałać i potem ruszam i bije niemców po kasku.  :D 

Aaaa i tak, wierzyłbym w ludzkość.  :D 

A co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? Czy może by Cię to nie ruszyło?

Nie ruszyło by mnie to. 

Hmm, wiele osób by to ruszyło. Gdybyś mógł spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrał i dlaczego akurat tę osobę? Jak byś spędził czas z tą osobą? 

Jak to wyżej pisałem, jestem takim śmieszkiem, więc teraz zażartuje. Chciałbym spędzić czas z Sashą Gray, a ten czas spędzalibyśmy oglądaniem jej filmików i próbowali tego samego. XDDD 

Hahaha, o kurde xD jeszcze nikt tak nie napisał w wywiadzie, ale dobrze uznajmy, że to faktycznie żart.. xD Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył?

Na prawko, auto, dom, rodzinę, dziewczynę no i oczywiście coś dla siebie. 

Masz jakiś wymarzony model autka?

Tak, ale to nie jest nic drogiego, ani super fajnego. 

Golf 4. 

~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~

Dobrze, zbliżając się już pomału do końca wywiadu, powiedz nam jeszcze, jak zacząłeś swoją karierę w CS'a (ogólnie) i jak się u nas na sieci znalazłeś, co o niej myślisz.

Swoją karierę w cs'ie rozpocząłem jakieś 7 lat temu. Wtedy byłem u kolegi jak on grał w cs'a i dał mi zagrać, i wtedy tak mi się spodobała, że pobrałem u siebie na laptopie i grałem codziennie przez kilkanaście godzin. U Was na sieci znalazłem się, bo @Sh1zO mnie zaprosił, a, że się znamy ponad 2 lata, to postanowiłem mu zaufać i przyjść z nim na do Was. Jak na razie nie żałuje decyzji, że tutaj przyszedłem. Fajna jest ta sieć, miła atmosfera tutaj jest, fajni ludzie, miła i pomocna administracja. 

Cieszymy się, że się Tobie tutaj podoba :D Dobrze teraz parę szybkich pytanek 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Parę szybkich pytanek

-Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać?

Tak, trzeba mnie namawiać do chodzenia do szkoły. :P  

-Pies czy kot?

Pies

Góry czy morze? 

Morze

Blok czy dom

Dom

Dzień czy noc?

Noc

Rodzina czy kariera?

Rodzina

Film czy książka?

Film 

Dziewczyna czy kumpel?

Dziewczyna 

Klub czy domówka?

Klub

Praca czy szkoła?

Praca

Muzyka w telefonie czy koncert?

Koncert

Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś?

Słuchanie  kogoś

Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? 

Spędzanie wieczoru z ukochaną 

Okej, to już na tyle dziękuję za poświęcenie czasu na ten wywiad! :D Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie?  

Również dziękuje, że mogłem wziąć udział w tym wywiadzie. Chciałbym pozdrowić @Anka ツ oraz @Sh1zO. 

olowek-ruchomy-obrazek-0016

• Lubię to! 3
  • Super 4

heh1111.png

• Użytkowniczka

Bardzo fajniuuutki wywiadzik, oby tak dalej Dusia <3 

dziękuję @Cisu. :PepeLove:

• Użytkownik

Czyta się w porządku ! (+)

• Użytkownik

Tak jak pisałem we wywiadzie, dziękuje, że mogłem odpisać na kilka pytanek. 

Fajnie wszystko wyszło, leci plusik! ;) 

• Dzięki 1

vckHWC6.png

• Użytkownik

Kolorów pełno, po co?

Na następny wywiad proponuje zrobić pyt. Kolorem a odpowiedź po prostu pochylony napis oraz biała czcionka. Od razu, lepiej to wygląda oraz nie razi w oczy.

Potrzebujesz jakichś grafik, napisz mi w prywatnej wiadomości to ci zrobię zestaw jakiś bo tutaj też troszkę tego brak jest.

Minki typu " ;) ", " XD " proponuję również dodawać na kontaktu, wkońcu to wywiad a nie " koleżeńskie pisanie ".

Nie ma to na celu krytykować twoją twórczość, lecz po prostu to propozycja. Wywiad sam w sobie nie jest zły, bo jest dobrze przeprowadzony.

Reputacja leci na twoje konto! :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Dla mnie jest okej, jednak jak to ja mam kilka zastrzeżeń. 

Do wywiadu można dodać zdjęcia, zdjęcia danego tematu(ulubiony sportowiec, gwiazda itp.), następnym razem zapytaj o zgodę rozmówcy czy można dodać jego zdjęcie, abyśmy wiedzieli jak wygląda, ewentualnie Avatar. 

Wywiad krótki nie nasycił mnie tak jakbym chciała. Twój rozmówca ma odpowiadać z chęcią, ale również postaw go pod murem aby musiał Ci na nie odpowiedzieć. 

Staraj się zapytać innych użytkowników o opinie, wspomnienia, fakty, które możesz użyć do ułożenia kolejnych pytań. 

Kolory w wywiadzie wypalają mi oczy, staraj się mniej ich używać, używaj emotek to znacznie bardziej poprawi jakość wizualna. 

Ostatnie to czego się przyczepie to szybkie pytania, to zły wybór to wywiadów, ponieważ ma to być rozmowa a nie strzelanie w szybkich strzałach. 

Pozdrawiam i zostawiam plusa.

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• Dusia przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]