Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Nick: Wujek eXo Imię: Czarek Wiek (dokłada data): 29 SID:Steam_ID:0:0:456039093 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: w tygodniu do 6h, weekendy tak mniej bo człowiek pracuje. Opisz siebie: Mam na imię Czarek, pochodzę z Mazur aktualnie pracuję w swojej firmie jak i kolegi jako Dj/wodzirej. To chyba tyle xD Dlaczego akurat Ty?:Byłem na tym stanowisku i myślę, że sprawowałem się dobrze, więc chciałbym pomóc dla członków ubt wyłapywać oszustów. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Pw forum / Steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Oczywiście, że tak. + Bezkonfliktowy. + Posiada doświadczenie. + Aktywny na forum. + Z pewnością przyda się ktoś ogarnięty do ubt. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 TAK + Wiek + Potrzeba kogoś na rangę UBT + Młodzieżowe zainteresowania + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BotsoN Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Tak! +Wiek + Doświadczenie + Znam go jakiś czas i wiem że jest dobry chłopak po prostu XD + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Wydajesz się całkiem sympatyczną osobą, trzeba zatkać braki, jesteś aktywny oraz dysponujesz wiedzą potrzebną do wykonywania tej funkcji. Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jestem na TAK. + Wiek, + Aktywność, + Doświadczenie, + Mało jest ludzi w UBT, to kolejna osoba się przyda do pomocy, Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 - Podanie wstępnie przyjmuję, zgłoś się do Mnie w celu sprawdzenia weryfikacji Twojego doświadczenia. ____ Gracz przeszedł dobrze weryfikację doświadczenia więc podanie przyjmuję. Potrzeba aktywnych i chętnych osób które będą się zajmować owym działem. Zgłoś się jeszcze do Mnie po konto w bansie + odbierz kolorek na forum w dziale "odbierz grupę" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi