Relax. Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Imię: Wiktor Wiek: 17 ( we wrześniu 18-ście) Czas spędzony na forum: 1d 10h 50m 49s (na tą chwilę) Doświadczenie w ocenianiu: Mam spore doświadczenie w ocenianiu demek itp. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Oczywiście Dlaczego Ty?: Jestem osobą aktywną na forum a zauważyłem, że nie zawsze ktoś z UBT jest i parę tematów stoi i czeka. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Od 5 do 6 godzin zależy też od dnia i czy mam robotę czy nie. Parę słów o sobie: Nazywam się Wiktor. Pochodzę z województwa Mazowieckiego, interesuje się informatyką, muzyką oraz sportami takimi jak piłka nożna. Mam 17 lat i 18-ście stuknie mi na karku we wrześniu. Ogólnie jestem też fanem MMA i innych sportów walki i myślę też, że jestem dość przyjazny i między mną a inny użytkownikami forum jak i również w rzeczywistym świecie nie ma sporów. Będziesz oglądać demka?: Oczywiście nie pisał bym chyba podania skoro bym tego nie robił. 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted July 22, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 22, 2018 Jestem na Tak +wiek +aktywność +bezkonfliktowy, przyjazny +ugodowy +ogarnięty kolega 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Również jestem na Tak. +Przyda się kolejna para doświadczonych rąk. + Aktywność + Imię nie no świruje + Wiek 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Jestem na tak +Wiek +Aktywny +Ogarnięty Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Oczywiście że na nie. A tak serio to na TAK! +Wiek +Staż +Doświadczenie +Ogarnięty +Ogarnia AMX'a 1 Link to comment
Marves Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 W sumie to nie, - Podanie +- Aktywność - Mało się udzielasz 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 22, 2018 Zasłużony Share Posted July 22, 2018 Okres próbny: + Wiek + Doświadczenie +/- aktywność - Brak Reklam 1 Link to comment
zjc(^; Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Na tak Wiek Fajne podanie nie powiem Doswiadczenie jak to sam napisal I aktywnosc ;d 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Przyjety zglos sie do Adka Link to comment
Recommended Posts