Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Witam mój Nick w cs go to taka gwiazdka Maciek dostałem pernamętnego bana ponieważ odpowiadałem z sarkazmem osobom które mnie wyzywały. Bardzo lubie ten server jest najlepszy lecz nie moge grać prosił bym o pomoc innych adminów z góry dziękuje. Prosił bym o unbana jeżeli to możliwe Ludzie którzy mnie wydawali nie otrzymali kary A ja im odpowiedałem m.in Tak cheatuję nie jestem dobry Edytowane 3 Października 2019 przez Maciek Live Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:493392838&advType=steamid&Submit tu masz powod itp i napisz to w dziale bany csgo ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Odwołaj się w odpowiednim dziale ((*KLIKNIJ*) na forum i nie zapomnij zastosować się do wzoru. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi