Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Dostałem bana z to że odpowiedałem ludzią którzy mnie wyzywali np.ale z cb śmieć lub że jestem chaterem Edytowane 3 Października 2019 przez Maciek Live Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Zastosuj sie do wzoru: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nie wiem kto mnie zbanował jak mam to zobaczyć i skąd wziąść yrywek z kąsoli Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HubeK Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Podpisuje się ja tą osobę zbanowałem niestety ten gracz nie ma co już szukać u mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Dlaczego Drogi adminie <3 ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HubeK Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ja ci juz mówię dlaczego Mój admin "Madzia" Pokazała mi na pv co robiłeś wraz ze swoimi kolegami jeden to "kru" a drugiego nie pamiętam Wyzywałeś ją od dziwek prosiłeś wielokrotnie o admina i wysyłaliście jej prywatnego instagrama na chacie ogólnym serwera Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Przepraszam pomiliłeś mnie z kimś ja to ten kturego za chxy wyzywali dziś około 17 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Przepraszam pomiliłeś mnie z kimś ja to ten kturego za chxy wyzywali dziś około 17 ja do jednego znich powiedziałęm cytuje " nie umiesz grać taki dobry jesteś to dawaj szama** na 1v1" wiemże to nie było ładnie ale przed banem powiedziełem znowu cytuję " dobra przepraszam " Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HubeK Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nie mam ci nic więcej do powiedzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 okej dziękuje niemam namyśl tym dziękuje że "wal się" tylko torze wiem ca co dostałęm bana <3333 to pa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 jak coś to mój link do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198947051405/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HubeK Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Płacząc na forum ogólnym ortografię chociaż zachowaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek Live Opublikowano 3 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) ja mam dysortografię lecz przepraszam za orto Edytowane 3 Października 2019 przez Maciek Live 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HubeK Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Powiem ci dokładnie teraz jakie słowa poleciały stronę mojej administratorki "szmata, chlop pewnie jakis pedal, dziwka Dam ci info nie jestem pedałem kolego 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi