Użytkownik∙ Freya Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 W tym poście chciałabym przeprosić za moje dotychczasowe zachowanie, które miało formę żartu jednak nie każdy tak to odebrał. Przepraszam Cię @Frosty za to, że osądzalam Cię że robisz mi pod górę i chcesz się mnie pozbyć za wszelką cenę. Nie ukrywam, że Cię nie lubię, ale nie będę Ci wchodzić w paradę i tak będzie korzystniej dla nas oboje. Pozdro! 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Aż mi łezki poleciały jak to przeczytałem... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Liczy się gest! Nie musimy mieć ze sobą dobrego kontaktu, można sie ograniczyć do pisania czegoś pod postem, bądź wymienienia kilku wiadomości na SB! Pozdrawiam i szanuje. ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 5 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi