Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. V1rus* Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Nick: Sairus.hl.exe.* Imię: Marek Wiek (dokłada data): +20 lat (KMWTW) SID: STEAM_0:0:17420249 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Powiem tak, że jakiś czas temu zacząłem ponownie grać na owych serwerach, ale nie tak jak dawniej. Teraz większość gry, to jest Mixy, z (Oporami) żarcik taki.. Poświęcam od +/-4 do 7 godzin "czasu użytkownika online", ale nie jestem aktywny w działach, bo będąc w BL wcześniej mnie to nie intresuję, a tylko i wyłącznie strefa banów. Tak nie którzy wspomną, że mnie nie widzą na forum racja, bo jestem ukryty i pewnie nie które osoby mnie widzą. Opisz siebie: PODANIE Tu jest napisane, a Ci co mnie znają wiedzą jak jest. Dlaczego akurat Ty?: Gdzieś to pisałem, a wiem.. Chcę pomóc UBT członkom i tyle.. "Pisaliście, że jakiś czas temu, że jest tylko jeden Bl, a w sumie go nie ma, bo nic robi". Zdajcie sobie sprawę, że nie wszyscy mogą być ciągle na forum jak nie które osoby. Chciałbym po prostu pomóc. Krótko i na temat. Myślę, że dobrze pełniłem rolę jako UBT wcześniej. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak owszem, miałem również tutaj, a więc nie problem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: +/-8. Miałem również styczność, wieloma cheat. Kontakt: GG, steam, forum i tak dalej, kto co tam chcę. Tak jak wcześniej jak zaczną się różne komentarze i tak dalej... //Edit: To niech będzie tak styczność: cheat.cfg Core.dll, Rapid, hvh, HPP, gamerware, aimware, zeroaim, aristois cheat v8, Alternative i tak dalej wiele więcej. Nawet kupne Ty.. //Edit: @FERN1337 zapomnieć wrzucić przepraszam nie chciałem tak, ale nie tylko rapid. Wy i wasze śmieszne mixy. 1 9 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jestem na Tak, + Wiek + Doświadczenie +/- Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Joseph313 Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 nie -pali sie na rapidzie i zwala spalone akcje na sens 33XD -malo aktywny -po co komu kolejny spalony ubt? Juz kolega @ANTI-CHEATER pokazal ze nie warto dawac takim szansy;) 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Miałem również styczność, wieloma cheat. dobra to tyle RAPID MORDO na nie -bo nie -bo nie i tyle -bo nie i koniec 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 4 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jestem na TAK +Aktywność +podanie +doświadczenie +Był już na stanowisku nie miał z tym problemu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RogalDDL Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jestem na tak, +Ma duże doświadczenie, -Ma słabe sety do alternative, ktore kupil +Spoko chłop, +Posiada dokładną geolokalizacje gracza na mapie. Duzy + +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 + Pali się przyda się taki XD + doświadczenie z cheatami + Mówi kiedy ktoś spectuje XD + wiek Lolzy bierzcie go, jeestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 TaQ +wiek +doświadczenie +znany -aktywność 2 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik mihu2137 Opublikowano 5 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Na NIE kolejny newcomer odpalony na pastach z ruskich forum który myśli że jak zrobił jakiekolwiek gówno sety to jest obeznany w całej sytuacji i może startować na UBT. Jak chcesz cokolwiek rozpisywać kiedy nawet nie czujesz gamesensu gry grając na c+p i dostając bany z wargoda na jakiś śmiesznych mixach. pozdro and learn cpp or suck cya nn Edytowane 5 Października 2019 przez mihu2137 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FERN1337 Opublikowano 5 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 virus odpalający rapida na UBT XDDDD SKAN WARGODA - https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1780930 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Jestem również na NIE. - Nie znam Cie, +/- Podanie, - Aktywność, 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +podanie +Sairus dobry chłopak 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Na nie. - Spalony. - Zerowa aktywność na forum. - Nikt Cię nie zna. 3 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 >spal sie na kazdej mozliwej sieci >spal sie na sieci na ktorej piszesz podanie na ubt >przyznaj się do tego, ze sie palisz na hpp >przegryw na nie, powody sa takie, ze palisz sie gorzej od karuzela Odnośnik do komentarza
Użytkownik H4ttory Y Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) NA TAK +doświadczenie +kultura widzę ogarnięta +podanie +wiek Myślę, że ten o to kolega mógłby dostać jedną szansę Pozdrawiam H4ttory Powodzenia oraz widać, że chłopakowi, zależy, skoro się tak rozpisał Naprawdę można na spokojnie temu, panu dać szanse. 3maj sie virus Edytowane 11 Października 2019 przez H4ttory Y dodanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Reto Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Osobiscie dałbym Ci szansę +Wiek +Podanie +/- aktywność Lecz jeżeli na prawde sie palisz to jestem na Nie Obecnie na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jestem na Tak +wiek +podanie -+ aktywność +staż +steam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jestem na tak +doświadczenie +podanie +wiek +aktywność 1 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paradise Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Jestem na nie -Spalone akcje -slaba aktywnośc 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Jestem na TAK,spytacie pewnie dlaczego ? Już tłumaczę +bardzo dobrze posługuje się językiem polskim,idealnie składa zdania oraz wypowiada się z wielką otwartością +znany,doświadczony i ambitny,angażował się jak mało kto na tym forum. +wrócił na forum jak ten syn marnotrawny,wrócił więc radujcie się,a nie podburzacie tylko atmosferę Nowicjusze wypowiadający się,że kogoś nie znają,to na hui się wypowiadacie. Wyżsi rangą powinni wepchnąć Sairusa do grona UBT. Pozdrawiam.Obrońca Zasłużonych. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 22 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Myślę że można dać szansę. + Wiek + Doświadczenie + Steam +/- Forum +/- Podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Bardzo dobry i opanowany gracz, ogarnia i wie co i jak. Wiek również jest plusem no doświaddczenie jest. Tak! 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi