Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

FFA+BF2

Tikey

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
IP serwera:  54.38.143.81:27015
Mod: FFA=BF2/4fun
Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.143.81:27015/  serwer został oddany w pełni do użytku 2.10.2019
Wiek Właściciela: 24
Hosting: pukawka
Sloty: 18 
Dlaczego akurat my?: Trafiłem na waszą sieć serwerów 17 Września jako zwykły gracz chwile później poznałem fajnych ludzi, którzy mnie ciepło przyjeli, zostałem Opiekunem PB oraz Administratorem JB już jakiś czas temu chodził mi po głowię pomysł aby zrobić swój serwer CS. Chciałbym aby nasza sieć serwerów była jeszcze większa. Chce być z wami szczery dopiero uczę się jak prowadzić serwer oraz wgrywać różne rzeczy na niego może mnie to już dyskwalifikuje ale jeśli dacie mi szanse dołożę wszelkich starań aby szybko poprawić swoja wiedzę w tym zakresie. Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.

WYMAGANIA: 

• Serwer musi posiadać minimum 4000 rankingu w GameTracker  Game Server Rank: 3407th (47th Percentile)
  • Serwer musi posiadać minimum 13 slotów Jest 18
  • Serwer musi posiadać jakieś Reklamy (Cssetti.pl) Serwer posiada reklamę na cssetti.pl
  • Serwer musi być na znanym, dobrym hostingu. Pukawka
  • Właściciel musi dać Administracji dostęp do hostingu (subkonto) nie ma problemu
  • Przydzielenie Admina Administracji forum w celu ewentualnego czitera itp.  jak wyżej również nie ma problemu

• Użytkownik

No jestem na tak 

Generalnie zrób tak że zamiast ffa poprostu only dd2 z modem bf2 (lepiej grywalne, posiadałem taki serwer i wiem co mówie)

Widze że są pewne niedociągnięcia ale to z czasem się poprawi 

I niekiedy jest spadek fpsów 

Generalnie serwer ma jakąś tam przyszłość ale trzeba mu dać szanse i przede wszystkim zainwestować

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Nie widzę sensu przyjmowania kolejnego serwera, na którym prawie nikt nie gra. Słaba reklama, mod też taki sobie, w 2k15 bf2 może by dał radę się utrzymać, teraz wątpię. Dodatkowo 4fun, już widzę jak wygląda plugins.ini,

W dniu 6.10.2019 o 20:13, cwaniak napisał:

spadek fpsów 

zapewne na porządku dziennym u większości graczy. Gdyby faktycznie grało na nim sporo osób, to można by dać szansę, a tak to... Wybacz, ale jestem na nie. 

• Dzięki 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Na tak

+ Serwer ma potencjał

+ Wiek właściciela

+ Osoba komunikatywna i bardzo ok

+ Znany i lubiany

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak, 

+ Z właścicielem można się dogadać

+ Serwer dość fajnie rozbudowany, oczywiście można bardziej, ale jak na start jest dobrze.

+ Wiek właścicieli

+ Dla właściciela zależy na rozwoju serwera.

Minusy:

- Reklama jednak za słaba.

- Mało graczy.

Moim zdaniem można dać szanse, a później zobaczymy co z tego będzie.

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Bez sensu przyjmować kolejny pusty serwer, reklama cos słaba jest a ludzi z forum nie wbije na niego nie wiadomo ile zeby jego statystyki wyglądały jakos super ;dd nawet 8 graczy nie bylo ani raz

• Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik
W dniu 6.10.2019 o 20:13, cwaniak napisał:

No jestem na tak 

Generalnie zrób tak że zamiast ffa poprostu only dd2 z modem bf2 (lepiej grywalne, posiadałem taki serwer i wiem co mówie)

Widze że są pewne niedociągnięcia ale to z czasem się poprawi 

I niekiedy jest spadek fpsów 

Generalnie serwer ma jakąś tam przyszłość ale trzeba mu dać szanse i przede wszystkim zainwestować

Ja popieram kolegę, serwer zrób na only dd2, w razie pomocy pisz na pw a co się ogarnie :) ja też jestem na Tak aby serwer przyjąć. :)

• Dzięki 1

Sygnatura_qssewas.png

• Użytkownik

Reklama jak na razie ma stawkę 10zl dzień  za przyjęcie serwera dajecie 30% zniżki jest to dużo więc będę mógł sobie pozwolić na większą reklamę  również mam inny plan jak szybko rozkręcić mój serwer ale to już wszystko zależy od was czy dacie mi szanse możemy się umówić na okres próbny jak nic się nie będzie działo to się pozegnamy

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Właściciel

Spróbujmy, skontaktuj się ze mną w celu dodania serwera i omówienia szczegółów. Mam nadzieję, że zakupisz porządną reklamę, bo pustych serwerów też trzymać nie chcemy

• Właściciel
Właściciel

EPunsg7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]