Użytkownik 3rd Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Nick z CS: 3rd aka Gizell. # Admin banujący: HaKaI Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: Przed chwia Opis sytuacji: No wiec sprawa wyglada nastepujaco. Gramy sobie na serwie z ziomeczkiem i nagle jeden CTek zraszowal przez srodek do ciemni przy respie TT, poczym przeszedl obok gorki respa TT i zginal, a admin HaTaI go zbanowal i napisal ,ze to to samo co "RESP TT 1:30" . Z tego co mi wiadomo to CT moze i zawsze moglo rashowac. Od kad pamietam CT rashowalo i nie bylo z tym problemu nawet od strony admina. Wiem , bo sam nim bylem na owym serwerze. Sam to to juz kpina, ze taka osoba ma admina. Zaczelem mu normalnie tlumaczyc ,ze nie sluszny ban itp, a dany admina zaczal mnie wyzywac, po czym odpowiedzialem mu tam cos podkresklam NORMALNIE bez bluzg i dostalem bana za obraze admina. Licze na degradacje danej osoby ze stanowiska admina, iz, gdyz poniewaz dana osoba na nia wgl sie nie nadaje. Zero szacunku do graczy i znajomosci regulaminu, a do tego wyzywa i zero pokory. @Trivor @Meluś kogo wy bieracie na admina ? Porazka... Patrzciee na demko co ten czlowiek odpieprza. Licze na szybkiego UB. Pozdrawiam.Link do bana z amxbans ( http://bany.strefaskilla.pl/strefa/ban_list.php ): http://bany.strefaskilla.pl/strefa/ban_list.php?bid=14634Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:461390717' [AMXBans] Twoje IP: '90.201.7.227' [AMXBans] =============================================== Edytowane 6 Października 2019 przez 3rd 3 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Admin napisał sam rezygnację, także nie będziemy dalej tematu ciągnąć. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi