Użytkownik HaKaI Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Nick: HaKaI Z jakiej rangi rezygnujesz: Admin dd2 #1 Powód: powodów jest dużo właściciel nie robi nic z rozwijaniem się serwera. Robią respa Tt 1:30, ale anty Rush to ciężko. Ludzie kampią na respie bo nie da się z niego wyjść. Nie chce tracić nerwów mając tego admina i czytać skargi które na mnie piszą bezsensowne. Nikogo w życiu nie obraziłem i nie obraże także dziękuję całej administracji oraz całej załodze serwera forum, że daliście mi szansę. Mam nadzieje, że będzie wam dobrze się prowadziło tą sieciownie. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Anty rush nie jest wprowadzany ze wzgledu na to ze nie mial byc wprowadzany najwidoczniej pan jako admin sam sobue regulamin zaczął ustalać @Dusia zabierz flagi na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi