Użytkownik cwaniak Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Otóż ostatnio zauważyłem pewną rzecz u@ jest to kwestia tylko zmiany wartości ale gdy ktoś adminowi napisze na u@ wiadomość zlewa się z chatem ogólnym więc postanowiłem to zmienić i podrzucam plugin KLIK zmieniłem poprostu kolorystyke wyświetlanej wiadomości. Druga sprawa chodzi o bansa ale to już z właścicielem na ten temat rozmawiałem Trzecia sprawa dotyczy się aktualizacji HLDS na ReHLDS oraz Amx 1.8.2 na Amx 1.8.3 Ponieważ ładnie AntyCheat na niego działa moge pomóc w konfiguracji itp a naprawde bardzo ładnie działa i banuje bardzo bardzo często dzięki temu że zmienimy silnik serwera oraz wersje amxxa będzie to mialo ze sobą dużo plusów takie przenikanie czy też spadochron będzie mógł działać w formacie modułu nie jako plugin mam ładnie to zrobione właśnie pod tą wersje amxxa i hlds oczywiście zdaje sobie z tego sprawe że to będzie musiane być przeprowadzone w nocy i jestem zdania ze mogło by to być z początkiem nowego miesiąca tylko że nie jestem pewny czy na pukawce ma jakiś sens to działać bo wiem że możliwość jest ale pukawka to pukawka Kolejna sprawa dotyczy troche ogarnięcia huda mianowicie jestem świadomy że zdania są podzielone ale jeśli już mają być te rangi to niech będa ale hud moim zdaniem powinien zniknąć gdyż on też obciąża serwer wiem jest opcja /hud która nie jako wyłącza ale i tak jest włączona w plikach serwera rozważam żeby to usunąć a jeśli nie to troche zaktualizować kod pod względem tego by nie skakało przy wyświetlaniu a żeby hud był że tak powiem stabilny, ale i tak moim zdaniem które zawsze uważałem za sensowne że hud spowalnia nieco serwer i powoduje spadek fpsów przykładem jest również wiadomośc w hud która informuje nas o tym że mamy 30 sekund na opuszczenie respa myśle nad usunięciem tej informacji i dodanie tej kwesti do advertisements.ini No i ostatnia sprawa to svip mianowicie chodzi tutaj o 2 skoki które powinny zostać usunięte zamiast tego dajmy np jakiś model postaci no i też tło motd czyli tyczy sie to komend takich jak /vip i /svip Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 8 Października 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Co do 2 skoków jestem zdecydowanie na tak. Hud niech zostanie, ale może zmienić trochę jego wygląd?¿ Tak od siebie - Chłopie, naucz używać się znaków interpunkcyjnych. Boli w oczy czytanie tak dlugiego, ciągłego tekstu bez zakończenia. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Za usunięciem dwóch skoków to jestem na nieee, serwer by na tym stracił i dwa skoki to nie to samo co jakiś model co tylko fajnie wygląda, ale fajnie by było jak by były, jakieś inne wyglądy spadochronów osobno do kupienia. @Trivor !! Hudu też bym nie ruszała, wiele osób na niego patrzy i jest po prostu przydatny, aa serwer nie jest jakiś mega obciążony, nie ma na nim, nie wiadomo czego by usuwać takie pierdoły dla lepszego działania serwera"? " Zaktualizować kod pod względem tego by nie skakało przy wyświetlaniu a żeby hud był, że tak powiem stabilny" Chodzi o to by, tak nie mrugał? Jeśli o to too dla mnie to fajnie wygląda.. :V Ja nie mam jakiegoś mega komputerka mam ustawione max. 100 fps i nie mam żadnych lagów lub czegoś podobnego.. ;d Co do trzeciej sprawy to mówisz ogólnie, że ładnie na nim czity działają czy sprawdzałeś akurat u nas? Trivor dużo rzeczy wgrywał, żeby połowa czitów nie działała, ii blokuje to nawet dobrze, pewnie nie raz widziałeś, że kogoś wywala z automatu z jakiegoś tam powodu, że coś tam kombinował ;v (i ogl się na serwerze nie da odpalić niektórych rzeczy) gdzieś był z tym temat to sobie zobacz jak będziesz chciał ;d 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi