Użytkownik Cisu Opublikowano 8 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nick: Cisu. Wiek: 19.08.2002r. Parę słów o sobie: Witam. Mam na imię Patryk. Mam 17 lat. Pochodzę z województwa podkarpackiego w okolicach Rzeszowa. Od pewnego czasu interesuje bardziej php, HTML'em i tymi innym pierdułkami. Uczę się tego od kiedy dostałem na mojej 2 sieci posadę J@, od tamtej pory coś we mnie wstąpiło, aby tego uczyć się więcej, po prostu polubiłem to. Pomyślałem sobie, że jak tego się wykuję, to będę mógł pomagać sieciom, przy budowie całej strony. Trzeba próbować wszystkiego dopóki jest się młodym, chęci mam do pracy, to czemu nie? Ale dobra przejdźmy do moich hobby. Moim hobbym zawsze było granie w piłkę nożną, od małego zawsze lubiłem biegać za tą okrągłą piłeczką i ją kopać do bramki. Ale jakiś miesiąc temu niestety musiałem zrezygnować z piłki, ponieważ dostałem kontuzji w kolano, w jednym z meczów strzeliło mi wiązadło i niestety od tamtej pory nie miałem piłki przy nodze, marzenia sportowce poszły w las, a ja zostałem z kontuzją. Ile czasu jesteś w stanie spędzać czasu na strefabox?: Hymmm, no trochę dużo. Nie wiem ile dokładnie, bo nie liczę czasu ile spędzam na forum. Czas online na forum?: 4 dni, 21 godzin, 23 minuty i 25 sekund. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox?: No oczywiście, że tak. Co to za moderator, który nie akceptuje regulaminów. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcje?: Ponieważ jestem osobą doświadczoną, pomocną i chętną do poznawania nowych mordek na sieci. Jestem już tutaj troszkę i myślę, że poznaliście mnie już tak dobrze, że możecie mi zaufać. Podanie skopiowanie od tamtego, ponieważ nic się u mnie nie zmieniło. #Edit @Frosty Jakie częste rezygnację? Zrezygnowałem z opiekuna, bo miałem problemy prywatne. @MNELC Mordo, chyba sobie osoby pomyliłeś, bo ja nigdy nie grałem na JB a z ts'a Cie nie kojarzę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Jestem na nie! - Częste rezygnację. -/+ aktywność -/+ podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Na nie XD - em często rezygnuje - aktywność - podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Za daniem Szansy +wiek +podanie +-aktywność -+znany 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 9 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Jestem za daniem szansy. + Nie wdaje się w niepotrzebne dyskusje. + Ma ten charakterek xd + Doświadczenie ma + Aktywność ma dobrą + Podanie ładnie napisane + Im nas więcej tym lepiej ? @Delcia;DD może nam sie przydać jeden rodzynek, nie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Wedlug mnie mozna dac szanse. Rozumiem go ze musial zrezygnowac z op z poowdu spraw prywatnych. Mialem identycznie i go rozumiem dlatego inni tez powinni, wiek+ podanie+ chceci+ W zyciu sa sytuacje ktore wyskakuja tak nagle i trzeba zrezygnowac z innych rzeczy rozumiem ciebie i to nie powinno ciebie skreslac odrazu 1 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 9 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 U mnie takie pół na pół. Było by wielkie tak, ale jak to ja mam zawsze coś do powiedzenia ehhh. No więc niedawno zrezygnowałeś z opiekuna servera i w krótkim czasie składasz podanie na admina SB. Największym błędem jaki popełniają osoby składające podania to edit podanie i powiedzenie swojej racji - to strasznie irytuje i już na wstępie podanie powinno zostać odrzucone że względu na to, że pokazujesz przykład że nie radzisz sobie z krytyka. W skrócie napiszę żeby nie trzeba było całego czytać: ✔️Bezkonfliktowy ✔️Mily ☠️ Edytowanie podania dla usprawiedliwień ☠️Niedawna rezygnacja z op. Okres probny- szanse każdy powinien dostać ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Tylko ze względu na to, że moderatorzy SB mają urlopy. Chociaż za tą akcję z opiekunem wgl nie powinienem brać tego podania pod uwagę. Podanie przyjmuję na okres próbny 7 dni. Od dziś do 20.102019. W tym dniu dostaniesz informację czy się w pełni dostałeś czy jednak nie przeszedłeś OP. Zgłoś się na PW po instrukcje 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi