Donator Veeon Opublikowano 10 Października 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 1.Nick:Veeon 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?:Admin DD2#2 3. Powód: Brak czasu mam taką pracę że pracuje od rana do nocy i niestety nie mogę wam pomóc Lepiej jak zwolnienie miejsce dla niej osoby. Pozdrawiam Veeon Trivor ale ja zbieram same ostrzeżenia, ja mam tylko czas w niedzielę Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 52 minuty temu, Veeon napisał: Lepiej jak zwolnienie miejsce dla niej osoby. Nie wiem co wy macie z tym zwalnianiem miejsca. Przecież nie ma ograniczonych miejsc ani zamkniętej rekrutacji :x Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Ranga odebrana, @Zbakane_OkO zabierz flagi na serwerze. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi