Użytkownik ziko Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Wzór: Nick z CS: Turkish >Admin banujący: Trevor *KING*Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2)Data zdarzenia: 11.10.2019 - 18:20:33Opis sytuacji: ban z dupy nawet admin nie siedział na spec by poobserwować wbił tam tylko by dac mi bana ... zenada juz 3 ban tego typu u was ... Link do bana z amxbans ( http://bany.strefaskilla.pl/strefa/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru! [AMXBans] Pro unban jdete na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Duvod: 'Wallhack' [AMXBans] Delka: 'permanentnie' Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @Trevor *King* 24h na rozpisanie gracza. Tak jak napisałem ci w notce. Czasówki oraz ich rozpiska. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Trevor *King* Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Pisze do mnie jeden z byłych adminów że typ ma wh więc wlazłem na server 2 rundy przyglądałem się jego grze ewidentnie facet całował przez ściany i całował typ przez ściane gdy nawet nie było szans żeby kulą przeszła przez ściane więc dla mnie to był ewidentny ban @Trevor *King* 2 godziny do rozpisanie demka,inaczej zostaną poniesione konsekwencje. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 @Trivor @Meluś Zgłaszam to, że wasz Admin nie rozpisał demka, o które prosiłem, sami możecie zobaczyć jego odpowiedź, przypominałem dwa razy o tym. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi