Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#413 Pytanie Dnia

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

7wMs60z.png

Idziecie na wybory? (Jeśli nie to uzasadnijcie czemu nie).

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

Nie idę bo nie mam czasu i mi się nie chcę

• Zasłużony

Nie chcecie iść na wybory, a później pierdolenie typu "Polska to zacofany kraj", albo "Spierdalam stąd jak najszybciej". Macie szansę zmienić coś na lepsze, a wasz głos się liczy i lepiej siedzieć na dupie i nic nie robić. Osobiście idę na wybory, bo rozdawanie pieniędzy przez aktualny rząd jest śmieszne, bo póki jest nadwyżka to rozdają, czekać, aż Polska wpadnie w dołek finansowy i będzie bieda do kwadratu, tyle w temacie :v

• Lubię to! 4
  • Użytkownik

Moim zdaniem nie ważne kto będzie rządził tym krajem i tak będzie źle, nam polakom nie da się dogodzić, zawsze coś nie pasuje. Ja osobiście wybieram się na wybory.

• Lubię to! 1

hot dog dancing GIF by joonasjoonasdeer popcorn GIF

• Użytkownik

Sh1zO pojebało a jak była nadwyżka za czasów PO to do siebie brali a teraz do siebie biorą i dają innym wiec co nie kumaty jpd. jak by nie pis to do kieszeni by innych trafiło a tak jest na podatki hajs za wasze 500 + by was gnojków do szkoły ubrać :P Ide i glosuje na PiS bo daja innym i sami biora.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkowniczka

Nie idę, nie interesuję się polityką i nawet nie wiedziałabym na kogo zagłosować xD

• Użytkownik

Wybory są od 18-stki, ja mam 17, więc nie mogę :x

• Użytkownik

Nie interesuje mnie polityka póki co, poza tym meldunek mam kilkadziesiąt ładnych kilometrów od mojego miejsca zamieszkania, więc trochę mi nie po drodze. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Nie,ponieważ nie orientuje się w tym temacie i nie wiedziałbym na kogo zagłosować 
I z niektórymi wyżej się zgadzam. 

• Użytkownik

@Sh1zO Jestem tego zdania co ty, lecz według mnie taki szary czlowieczek nie idze na wybory z tego względu, że myśli bardzo negatywnie. Jego rozumowanie jest takie: "mój jeden głos nic nie zmieni" i to jest największy błąd. Oczywiście to tylko moje zdanie na ten temat. 

Osobiście Ide na wybory, wybiorą partię, która najbardziej przypadła mi do gustu pod względem myślenia i mowy swoich prezesów. Mniejsza część będzie na nich głosować, bo nie są za bardzo znani i nie mają jakoś dużego wpływy na wszystkie sprawy, lecz oddam ma nich swój mam nadzieje cenny głos. 

• Super 1
  • Użytkowniczka

Idę, zagłosuje i spełnie swój obowiązek wobec swojego narodu..  

Denerwują mnie ludzie, którzy nie idą na wybory a następnie narzekają, że nasz kraj to taki zły. Możliwości należy wykorzystywać.. A wybory są naszą możliwością na zmiany. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dusia przestał(a) promować temat
  • Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]