Użytkownik r1p Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witam. Moją propozycją jest zmniejszenie ceny SVIPA (ew. osłabienie go wraz ze zmniejszeniem ceny) , zwiększy to dochody wpływające z serwera, oraz myślę, ze więcej graczy sobie na niego pozwoli. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Moim zdaniem to jest bezsensu, bo i tak ludzie kupują "SVIP'a" oraz nie ma sensu go osłabić.. A wręcz przeciwnie dodać za fraga czy tam za Hs'a +5hp.. I ogólnie jestem na Nie Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Nie widzę sensu aby coś zmieniać . Sam SVIP nie daje za wiele , nie wpływa to jakoś bardziej na gre . Fakt jest większa szansa na dropnięcie skrzynki czy klucza .Podwójny skok delikatnie ułatwia grę jeżeli ktoś z głową jego używa . Cena też nie jest wygórowana , kto chce to kupuje 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Zaś ja jestem za jego osłabieniem, a bardziej za usunięciem BH, to nie powinno być w ogóle na serwerze ONLY AWP. Jestem za! Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 27 minut temu, PaTrYkus napisał: Nie widzę sensu aby coś zmieniać . Sam SVIP nie daje za wiele , nie wpływa to jakoś bardziej na gre . Fakt jest większa szansa na dropnięcie skrzynki czy klucza .Podwójny skok delikatnie ułatwia grę jeżeli ktoś z głową jego używa . Cena też nie jest wygurowana , kto chce to kupuje Podbijam taka sama opinia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi