Użytkownik r1p Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Nick: r1p Wiek: 18 Mutacja: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/r1p/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu: 10/10 (wg. skali) , 3 lata wstecz prowadziłem własne serwery, zajmowałem się wszystkim czym się da, prócz pisania pluginów. W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Trafiłem na serwer z chęcia postrzelania z AWP, i tak sobie gram do tej pory, dość zawzięcie bo jestem 2 osoba na sewerze, która posiada najwięcej fragów zaraz po Opiekunie Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Dlaczego ja? Ponieważ sporo czasu spędzam na serwerze, mam dobry kontakt z graczami, mam doświadczenie, i czasami potrzeba tego Szeryfa, a nie oszukujmy się aktywność Adminów na AWP jest słaba Posiadasz działający mikrofon?: Ależ oczywiście Składka 11.07 SMS Tak/Nie: NIE, uważam ze bycie Adminem to dodatkowy obowiązek, więc niestety tu się nie zgadzam na składki, może jakoś inaczej się da dogadać Myślę że jak będę się dobrze spisywał i trzymał porządek, można jakoś przymknąć oczko Kontakt (GG / Steam): Steam Będzie podany w profilu. Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak zapoznałem się, jedyne BRAKI (to te z forum) nie przepadam za bezsensownym nabijaniem postów w przeróżnych działach. Ja skupię się tylko na Dziale Only AWP Wszystko jest do nabicia, a myślę że bardziej powinna być brana pod uwagę aktywnosc na serwerze. Składam podanie na takich warunkach, kochana Administracja sama zadecyduje, czy przyjmnie gościa który nie zapłaci składek, oraz na troszke braki na forum Miłego dnia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 +wiek +doświadczenie -składka Jestem na tak dodam, że to noobik :D:D:D:D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amnezja Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jestem na tak +wiek +mutacja +czas spędzony na serwerze +znajomość amx +mikrofon +/- zapoznał sie z wymaganiami na admina braki do uzupełnienia -składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jestem na Tak: + wiek; + mikrofon; + mutacja; + amxx + GT - składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Podanie przyjęte z racji że aktualnie poszukujemy adminów i potrzebna jest spora aktywność na serwerze , skontaktuj się na priv w celu uzyskania admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi