Właściciel Trivor Opublikowano 12 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witajcie, może jak zdążyliście zauważyć na Strefie były ostatnio problemy z działaniem amxbans. Nie działało banowanie, aktualne bany po prostu się nie wczytywały, a przy próbie banowania wyskakiwało "Ten gracz jest już zbanowany". Spowodowane było to błędem w strukturze tabeli bazy danych amx_bans, który wystąpił podczas przeniesienia z starego hostingu na nowy. Jedynym rozwiązaniem tego problemu było zainstalowanie AMXbans od nowa - taką też decyzję podjęliśmy. Niestety nie dało się skopiować tabeli amx_bans(z banami) z powodu jej uszkodzenia. Tak więc z dniem powstania nowego AMXBans stare bany nie będą obowiązywały, większość banów zostaje usunięta, co można uznać za szansę dla osób, które coś przeskrobały. Oczywiście są też specjalne przypadki - osoby, które szkodziły sieci tzn.: wchodziły na aktywnych i czitowały, szkodziły serwerom itp. zostaną zbanowani ręcznie. Opiekuni/właściciele serwerów mogą mi też wysłać listę osób, które nie zasługują na drugą szansę - oni też zostaną zbanowani ręcznie Nowy AMXBans znajduje się już pod adresem http://bany2.strefaskilla.pl - serwery są w trakcie podpinania 5 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 I niech mi teraz ktoś stworzył temat i napiszę że dostał bana za czitowanie bo "brat grał" Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Daj mi admina na #1 to ja zrobię tam porządek na serwerze i będą ładne bany 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi