Użytkownik Amnezja Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Witam. błąd polega na tym: gdy rozpocznie sie pierwsza runda nie ma osłony na 2 sekundy bardzo mnie to irytuje bo nie mogę wyjść ze spawna bo dostaje kule. mam też drugi błąd nie wiem czy to jest błąd ale gdy sie wejdzie z 5 sekund po rozpoczęciu rundy ma się ochrone na około 5 sekund. Mam nadzieje że coś z tym zrobicie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Demon007 @Trivor Refresh. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Trivor @Demon007 podejmijcie decyzję. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi