Użytkownik PLAYSU Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Nick: PLAYSU Coś o sobie (kilka zdań): Czesc jestem Mateuszek, mam 20 lat, interesuję się informatyką, motoryzacją ( wrapingiem itd) lubie grac w CS oraz lubie tez kilka innych gierek w ktore grałem wczesniej lecz zeby w nie grac musialbym miec ekipe oraz DUUUUUZO czasu gry o ktorych mowa to: Hurtworld, The Forest, Rocket League Dodatkowe informacje: Poznałem sieć dzięki pewniej stronie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiek1914 Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Miła i pozytywna osoba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik strajkkk Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Przesympatyczna osoba, miła, a przede wszystkim bardzo pomocna, zawsze można na niej polegać! 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 25 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Pozytywna mordeczka Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi