Użytkownik .exe Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam. W sumie nie wiem od czego zacząć... Hmm.. Może od tego,że muszę zrezygnować z każdej powierzonej mi funkcji. Wiem,że was zawiodłem,ale nie mogłem przewidzieć z dnia na dzień moich tak nagłych problemów. Pisałem dużo w podaniu,a zrobiłem prawie nic. Przepraszam. Co do serwera ts bedzie on pod znakomitą opieką wiem,że nie bede musiał się o niego martwić. Forum bede odwiedzać co jakiś czas,narazie kompletnie nie mam siły na to. Tak to jest w życiu raz jest super raz jest źle. Do zobaczenia wkrótce mordeczki moje kochane,ale już jako użytkownik! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Rafał.... Wiem jak to jest.... Więc trzymaj się tam, ogarnij sprawę w życiu i wracaj do nas! Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Daje Ci urlop jak wrócę z cmentarza, wrócisz kochany Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi