Użytkownik KUBI Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Nick: @KUBI Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 14lat skończone 17 maja. SID: STEAM_1:1:173790919 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie ale zazwyczaj spędzam od 2 do 3h dziennie. W weekendy może być różnie ale tak do 2h powinni być. Opisz siebie: No cóż mam na imię Kuba/Jakub jak kto woli. Mieszkam w Szwecji już 9 rok. Jestem osobą która prowadzi zdrowy oraz aktywny tryb życia oraz lubie czasem pożartować. W wolnym czasie idę na pływalnię popływać lub spotkać się z kolegami oraz z bliższą rodziną. Ostatnio zainteresowałem się Html i chce iść więcej w ta stronę. Lubię pograć w gry a szczególnie w Csgo Dlaczego akurat Ty?: Myślę że że pomimo mojego wieku można mi dać szansę ponieważ jestem osoba pracowitą którą zawsze robi robotę którą jest zadana. Ostatnio też zrezygnował były członek Ubt Csgo i teraz niestety nie ma zastępcy na jego miejsce. Dlatego myślę że można spróbować czegoś nowego. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Pozwólcie że zmienię pytanie bo w Csgo jeat Sourcebans. Czy miałeś styczność z Sourcebans?: Osobiście to nie miałem i dlatego chciałbym spróbować żeby się nauczyć. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: W Csgo mam przegrane Ponad 1000 godzin oraz admina na serwerze i myślę że mam bardzo dobrą umiejętność oceniania cheaterów. Kontakt: Forum/Steam Pozdrawiam serdecznie Kubuś Only Csgo Ps małe info mieszkam w Szwecji już 9 rok i może się zdarzyć sytuacja gdzie coś źle napisze więc proszę o nie krytykowanie tego tak mocno 2 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jestem na małe tak, dlaczego? + wiek (wiek, to tylko liczba) + aktywność - doświadczenie (jako UBT powinieneś już mieć jakieś doświadczenie w SM, a nie uczyć się na błędach będąc w UBT) + podanie + steam @Reto nie znasz go, nie masz mądrego do powiedzenia to nie komentuj. 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jestem za daniem szansyy, +/- wiek + doświadczenie - podanie ;z Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jestem na tak. + Chyba nie ma nikogo na tej posadzie. + Ogarnięty. + Często na forum. + Kulturka. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HarryPotter Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Jestem na Tak ( OP ) okres próbny . + Kultura + /Wiek + Staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Okres próbny. +/- Wiek, + Podanie, - Doświadczenie, +/- Aktywność, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Emsej Opublikowano 15 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 jestem na tak + dobry staż + ładne podanie + kultura 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Podanie przyjmuję na prośbę Youmuus'a, zgłoś się do niego on Ci wszystko wyjaśni 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi